LIVING FLOWERS- Ny medlemsfordel! Dekorer salongen din med vakre buketter som varer i 6 måneder!

Postet av Headquarter As den 8. Apr 2024

-10 % på alle buketter for HQ-medlemmer!

Du har sikkert også prøvd å kjøpe en flott blomsterbukett som bare etter et par dager begynner å henge. Ikke lenge etter havner den i søpla. Det du kanskje ikke er klar over er at friske buketter har et overraskende stort CO2-avtrykk.

DE BÆREKRAFTIGE BLOMSTENE

Living Flowers er en familiebedrift som er skapt ut av et ønske om å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Det hele startet da vi var på familieferie i Asia og besøkte et av verdens undre - Ha Long Bay. På kajakkturene våre i Ha Long Bay fikk vi for alvor oppleve klimapolitikken på nært hold. Vi padlet mellom store mengder plastikk, isopor og annet søppel som fløyt rundt i et av verdens under. Det gjorde stort inntrykk på oss. Vi begynte så å samle opp det avfallet vi møtte på veien.

Denne opplevelsen har ført til mange samtaler med barna våre om hva vi som familie kunne gjøre for naturen.

En av de tingene som vi alltid har likt, er å ha en bukett med friske blomster stående hjemme. Hver fredag gikk turen innom den lokale blomsterhandleren innen familien ble samlet til fredagskos. De “gamle” blomstene ble kastet ut for å gjøre plass til de nye. I samme øyeblikk som blomstene ble kastet i søppelbøtta, uttrykte barnene” skulle vi ikke passe på kloden? Det gjør vi jo ikke når vi kaster blomstene ut etter kun en uke for så å kjøpe nye!”

Det var startskuddet for Living Flowers.

Vi som familie er på ingen måte blitt fanatiske, men vi ønsker å være med til å gjøre en forskjell der vi kan. Living Flowers gir deg et alternativ til friske blomster, som reduserer CO2-utslippet med 99%*, reduserer forbruket og unngår miljøskadelige midler.Sjekk ut LIVING FLOWERS


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.