OM OSS


HeadQuarter ble etablert i 2002 og er heleid av frisører. Med blant annet Adam & Eva, Hair & There, Modern Design, Madonna Salongene, Auster Salongene, Can Cam Salongene, Majas Salong, Pikasso Dame og Herrefrisør, E.T Hårstudio og Think Hearwear på laget er vi i dag Norges største frivillige innkjøpssamarbeid for frisører. 


Medlemsmassen vår består av alt fra de store kjedene til enkeltstående salonger, og alle kan bli medlem. Nå i 2024 er vi over 540 medlemmer, og øker hvert år.


Som medlem får du våre fremforhandlede rabatter i vårt leverandørnettverk, i tillegg til de rabattene du selv måtte ha.


Vi har avtale med stort sett alle frisørleverandører i Norge med L´Oréal Norge, Tendenz, By We, Verdant, Wella Company, Cutrin, Icon Hairspa, Headbrands og We Are One blant de største. 

Se her for oversikt over alle frisørleverandører


På grunn av vår størrelse og medlemsmasse er vi også en attraktiv partner for nye leverandører som kommer på markedet. Derfor kan du føle deg trygg på at du som medlem får tilgang til et bredt spekter av alt du trenger og ønsker til din salong med de beste innkjøpsbetingelsene.


FRISØRENES "TRIUMFMEDLEMSKAP"

Som medlem i HeadQuarter oppnår du flere gode medlemsfordeler.... 

Vi ønsker at HeadQuarter skal være det foretrukne medlemskapet for en salongeier, fordi gjennom oss skal du få gunstige avtaler på alle varer og tjenester du måtte trenger for å drive din salong.

De siste årene har vi jobbet med å finne frem til gode avtaler, og vi er stolte over å kunne tilby medlemmene våre fordeler fra kjente aktører som Gjensidige,  PhoneroNets, Codex Advokat, avonovaCom2Gether med HiP FrisørdataSector Alarm, Noova, Bladkongen samt våre nyeste avtaler med  Living Flowers Dr.Dropin Bedrift og sosiale medier-hjelpen Base Society.

Lovlig musikkavspilling i salong:

Visste du at HeadQuarter er første organisasjon som har fått fremforhandlet et fast vederlag hos Tono og Gramo? I tradisjonens tro inviterer vi alltid til HQ ON TOUR- et årlig sosialt og faglig arrangement for våre kunder og leverandører. Dette er en flott arena for å knytte kontakter, holde seg oppdatert og ikke minst, lære av de beste aktørene i bransjen. Se årets arrangement her

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon og hør mer om hvilke fordeler du vil oppnå med medlemskap i Headquarter.

Ring oss på telefon 66 85 01 00, send oss en mail post@headquarter.no eller stikk innom våre lokaler i Oslo sentrum for en hyggelig prat og kaffekopp!