Bli medeier i vår egen frisørfremtid!

Postet av Headquarter As den 27. Okt 2023

NORSK FRISØR-SOFTWARE 

MED NORDISK LANSERING 

Som HQ-medlem kan du nå bli medeier!


MAD Software har laget en Software skreddersydd for frisørbransjen! Den skaper økt motivasjon, økte resultater, økt trivsel og lavere fravær hos dine ansatte! Helt uten at du må bytte noen systemer!

Fra omfattende pilot kan de vise til resultater som:

51 % økt varesalg

55 % økt rebooking

36 % økt lønnsomhet i produksjon

24 % redusert overskuddskapasitet


Som HeadQuarter-medlem får du nå en unik mulighet bli medeier. Dette er en sjanse du bør få med deg!


LES MER HER PÅ VÅR EGEN SIDEN FOR HEADQUARTER


DIGITAL FRISKPUST TIL FRISØRBRANSJEN


Med trofeer, utmerkelser, poeng, challanges, streaks, rewardshop og live kontrollmanager for eier og leder skapes en ny verden av arbeidsglede, teamspirit og resultatskapning i din salong!
 
 MAD kaller det «Gamification av frisørhverdagen». Det skaper selvmotiverte medarbeidere som leker og har det gøy med din salong sine viktige mål. Det gir resultater!


SOM HQ-MEDLEM KAN DU NÅ BLI MEDEIER!


Nå skal MAD Software kommersialisere produktet og tilby det i Norske frisører og etterhvert også i Norden. For å hente kapital til dette inviteres nå nye eier inn i selskapet.
 
 MAD er først og fremst skapt for frisørbransjen og derfor er det veldig kult at nettopp vår egen bransje, eller nærmere bestemt HeadQuarter medlemmene, får denne unike mulighet før alle andre!


SAMMEN ER VI STERKE

små som store!

MAD software, som for øvrig står for More Awesome Days, har bestemt seg for at alle skal kunne være med, små som store. Derfor har de satt minste investeringssum så lav som 1.167 kr. Du kan investere med salongen din eller privat, det er helt opp til deg.


KVALITETSSTEMPEL

FRA L´ORÉAL

L´oréal har fulgt utviklingen av MAD og lovpriser systemet og hva de bidrar med til frisørbransjen. Som medeier i MAD er du med å definere fremtidens frisørhverdag. Den muligheten kommer ikke hver dag..LES MER HER


Mad Software AS

Eivind Linge

web: www.madsoftware.no

phone: +47 948 800 87


                   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.