Nyhet fra Amika; Hydro Rush Intense Moisture Collection

Postet av Headquarter As den 16. Nov 2022

Drench your hair with amika hydro rush intense moisture collection

Amikas siste tilskudd har landet hos Headbrands…

 

HYDRO RUSH!

En kolleksjon spesielt for de med tørre, teksturerte eller grove hårtyper er her.

Amikas nye silikonfrie kolleksjon har for tiden 4 produkter; en sjampo, balsam, leave-in balsam og Dream Routine Overnight Hydration Treatment (som ble lansert tidligere i år).


Hydro Rush Intense Moisture Shampoo fra Amika

Hydro Rush Intense Moisture Shampoo er en sjampo som skånsomt renser håret og fukter det i opptil 72 timer, noe som resulterer i 3 ganger mer fuktig hår. Sjampoen er også klinisk bevist å redusere ødelagt hår med 50 %. Egnet for tørre, teksturerte eller grove hårtyper og er fargebevarende. Sjampoen er vegansk og fri for sulfater, parabener og mineraloljer.

Hydro Rush Intense Moisture Conditioner fra Amika

Hydro Rush Intense Moisture Conditioner er en balsam som fukter håret i opptil 72 timer, noe som resulterer i 3 ganger mer fuktig hår. Balsamen er også klinisk bevist å redusere ødelagt hår med 50 %. Egnet for tørre, teksturerte eller grove hårtyper og er fargebevarende. Balsamen er vegansk og fri for sulfater, parabener og mineraloljer.

Hydro Rush Intense Moisture Leave-In Conditioner fra Amika

Hydro Rush Intense Moisture Leave-In Conditioner er en spraybalsam som løser ut håret, reduserer krus og temmer flyaways. Den hydrerer håret i opptil 72 timer, noe som resulterer i 3 ganger mer hydrert hår. Egnet for tørre, teksturerte eller grove hårtyper og er fargebevarende. Spraybalsamen er vegansk og fri for sulfater, parabener og mineraloljer.

Produktene er beriket med naturlige ekstrakter av:

- Hyaluronsyre som hjelper tørt hår til å absorbere fuktighet fra luften rundt.

- Squalane beskytter håret mot dehydrering, gjenoppretter lipidbarrierer og bidrar til å forhindre tap av fuktighet samtidig som det gjenoppretter hårets smidighet.

- Polyglutaminsyre som fremmer hårets evne til å holde på fuktigheten.

- Biogjæret kokosvann som inneholder ulike elektrolytter, monolaurin, laurinsyre og plantehormoner som tilfører håret naturlig fuktighet.

- Blå/grønne alger som tilfører essensielle fettsyrer, aminosyrer, samt vitamin A og betakaroten.

- Tindved som er et av verdens mest næringsrike bær for sunnere hår og hodebunn.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.