dermanor - nå med i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 31. Mar 2022Vi har gleden av å annonsere Dermanor som ny leverandør og medlemsfordel i HeadQuarter.


LEDENDE HUDPLEIESELSKAP I NORDEN

Dermanordic ble etablert i 1987 og har vokst eksponentielt. I dag er vi et team på 150 entusiastiske, engasjerte individer som sammen har skapt en suksesshistorie. Vår nordiske familie består av Dermanor, Dermarome, Dermabeauty og våre hudpleieskoler; Hudpleieakademiet, Elisabethskolan og Kosmetologskolen.

Dermanordic, den største arbeidsgiveren i Norden for hudterapeuter.

Dere kan lese mer om Dermanor her


HeadQuarter har fordelsavtale på disse merkene: 
Mot hårtap & hodebunnsproblemer - for gjenvekst og raskere hårvekst

Alle NISIM-produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. NISIM har tre produktserier;

NISIM - FAST - KALO

NISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunnsproblemer.

 FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og conditioner for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. 

KALO stopper/hemmer uønsket hårvekst.

NISIM_Brosjyre.pdf


AWARD-WINNING BROWS

Grande Cosmetics produkter jobber for å forbedre din naturlige skjønnhet basert på kliniske studier i kombinasjon med en dose. Grande Cosmetics tilbyr produkter for øyevipper, lepper, øyenbryn og hår. En bestselger er GrandeLASH-MD som er elsket blant forbrukerne og har vunnet mange priser. GrandeLASH-MD er både oftalmologisk og dermatologisk testet og godkjent som en plantestimulerende behandling for øyevipper, derav MD i navnet.


GRANDE_Salgspresentasjon Januar_2022.pdfBROW TOOLS THAT MAKE A DIFFERENCE

Browgame Cosmetics er et skandinavisk merke som tilbyr brynsprodukter og tilbehør av høyeste kvalitet. Alle produktene er utviklet med fokus på kvalitet, holdbarhet og design. Sortimentet inneholder pinsetter, speil, brynstilbehør og kits. Alle pinsettene fra Browgame Cosmetics er av solid italiensk håndverk, og laget med svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet.

Browgame brandpresentation.pdf


VERDENSLEDENDE INNEN MOTENEGLER OG VIPPER

Verdensledende innen motenegler og vipper og Størst i USA på både løsvipper og løsnegler.

Unik posisjon - Det eneste vippe- og neglefirmaet i verden som er 100 % vertikalt integrert

Siden 1989 har KISS gitt forbrukere friheten til å "bringe salongen hjem" og uttrykke sin individuelle stil og skjønnhet, med høykvalitets DIY-produkter til rimelige priser

Presentasjon KISS.pdf

Kontaktinformasjon

Dermanor AS

Billingstadsletta 19A

1396 Billingstad


e-post: kundeservice@dermanor.no

Salgssjef Salong/SPA Solfrid Indrehus

solfrid.indrehus@dermanor.no

Telefon: 66 77 55 55

Nettside:

https://www.dermanor.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.