Newbies part 2 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


The Kure Intense Repair Mask er en intensivt reparerende maske som pleier og gir nytt liv til tørt hår og hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger og varmeredskaper. Masken er fargebevarende og inneholder blant annet et av verdens mest næringsrike bær, tindved, sheasmør som gjenoppliver håret og gjør det mykt, og agurkurtolje som styrker og mykgjør samtidig som håret blir mer letthåndterlig og får glans. Den er uten parabener og sulfater.

Påfør jevnt i nyvasket, håndkletørt hår, og la virke i ca. 10 minutter med eller utenvarme. Skyll grundig.

Bruk 1–2 ganger/uke.


Foam Tonic er en fuktighetsgivende mousse som gir lett hold og naturlig glans til håret. Beriket med blant annet quinoaprotein som beskytter håret mot varme ved føning, samt timian, ekstrakt av hvit te og vitamin B6 som sammen stimulerer og reparerer håret og fremmer veksten. Moussen glatter ut skjellaget og fyller håret med pleiende og fuktighetsgivende stoffer. Passer til alle hårtyper og fungerer også bra å klippe i. 

Påfør 1-3 pump i nyvasket fuktig hår. Føntørk håret.Sleep Potion Pillow Spray er en lett mist som sprayes på puten før leggetid. Sprayen virker beroligende og bidrar til å lindre stress, samtidig som den gir en frisk følelse. Beriket med lavendel og eksklusivt utvalgte botaniske oljer som virker beroligende og bidrar til å forbedre søvnkvaliteten. 100 % vegansk.

Rist godt, og spray på 20–30 cm avstand fra puten. Spray 2–3 ganger.

Tips: Kan også brukes som luftfrisker for en frisk og beroligende duft i rommet.

ALL BLONDE Colour Lock Shampoo er en sjampo som forsegler hårfargen og beskytter alle typer lysfarget eller stripet, blondt hår uansett nyanse for et sunt og langvarig resultat. Beriket med Blonde Colour Lock-teknologi som forebygger fargetap og gir glans til håret, sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Sjampoen er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer. 

Påføres i fuktig hår etter farging/bleking.

Masseres inn og la skumme, skyll deretter grundig ut og avslutt med Colour Lock Conditioner.


ALL BLONDE Colour Lock Conditioner er en balsam som gjenoppretter fuktigheten i håret, samtidig som den reparerer håret utenfra og inn i alle typer lysfarget eller stripet, blond hår uansett nyanse. Balsamen glatter ut håret og lukker skjellaget for å forsegle fargen for et mer langvarig resultat. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Balsamen er også beriket med FragranceFuse™- teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

 

ALL BLONDE Colour Boost Shampoo er en sulfatfri sjampo som gir en synlig klarere og lysere tone til alle varme, naturlig varme eller mørkeblonde hår. Sjampoen gir glans, samtidig som den frisker opp og løfter varme blonde nyanser, samt fremhever alle typer blondt hår og blekede striper etter kun én vask. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

OBS! Ikke for de som ønsker en kald blond tone

Påføres i fuktig hår, masseres inn og la skumme.

Skyll grundig, og avslutt med Colour Lock Conditioner.


10-in-1 Condition & Shield Mist er en leave-in spray til alle typer blondt og bleket hår som gjenoppliver og beskytter håret mot miljøpåvirkning samt skader forårsaket av sol og klor. Sprayen gjør blonde nyanser mer livfulle, samtidig som den gir glans, tilfører fuktighet og reparerer håret. Den demper også krus og forsegler

hårfargen for et mer langvarig resultat. Inneholder varme- og UV-beskyttelse samtidig som den pleier håret i dybden og tilfører næring og glans. Beriket med Colour Lock-teknologi som beskytter salongfarget hår og Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

Sprayes i fuktig eller tørt hår.

Skylles ikke ut.

Clean Blonde Damage Rewind Treatment er en reparerende hårkur med intensive og effektive, fiolette mikropigmenter som umiddelbart motvirker gule nyanser i blondt hår. Hårkuren gjør håret fem ganger mykere og glattere. Beriket med Opti-Plex™-teknologi, som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Hårkuren er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

Påføres jevnt i nyvasket, håndkletørket hår.

La virke i 2 minutter, eller lenger hvis du ønsker en mer intensiv nyanse.

Skylles godt ut.

Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.