Newbies part 1 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


Hei!

Her er de siste produktnyhetene fra noen av våre merker her på HeadBrands. Nedenfor finner du informasjon om produktene samt bruksanvisning. Vi håper du liker dem! 

 

FOUR REASONS


Scalp Scrub Shampoo er en fuktighetsgivende sjampo som skånsomt rengjør og eksfolierer hodebunnen. Sjampoen er også velegnet til behandling av flass i hodebunnen. Beriket med økologiske riskorn og melkesyre. Sjampoen er vegansk og har en forfriskende duft av bergamott. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut. Normal hodebunn: Brukes én gang i uken til å eksfoliere hodebunnen. Hodebunn med flass: Brukes daglig i en kortere periode.

 

Scalp Calming Shampoo er en beroligende sjampo som balanserer hodebunnen og demper kløe. Sjampoen er ekstra godt egnet til sensitiv og tørr hodebunn, og til behandling av tørr flass. Beriket med erteprotein som tilfører fuktighet til hår og hodebunn, samt naturlig betain som styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Sjampoen er vegansk og har en frisk duft av bomullsblomst. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut.

 

Scalp Refreshing Conditioner er en oppfriskende balsam som gir næring, samtidig som den styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Balsamen egner seg ekstra godt til behandling av fet hodebunn, fett flass og urenheter i hodebunnen, eller når du vil ha en forfriskende og sval følelse i hodebunnen. Beriket med tea tree-olje som tilfører fuktighet og hjelper mot kløe og flass i hodebunnen, samt mentol som frisker opp hodebunnen og gir en sval følelse. Balsamen er vegansk og har en frisk duft av urter og sitron. Påføres i nyvasket, håndkletørket hår og hodebunn. Skyll godt ut.

 

Scalp Revitalizing Tonic er en oppfriskende hår-tonic som bidrar til at hodebunnen føles behagelig. Tonicen frisker opp og tilfører fuktighet til hodebunner med kløe, irritasjon og flass. Beriket med aloe vera og glyserin som tilfører fuktighet og beroliger, samt mentol som stimulerer og gir en sval følelse til hodebunnen. Tonicen

er vegansk og har en frisk duft av tea tree. Påføres i tørt eller fuktig hår ved behov. Skylles ikke ut. OBS! Må ikke brukes ved åpne sår i hodebunnen.

  

Intense Toning Treatment er en tonende innpakning med direkte fargepigmenter som gir et intensivt, livfullt og glansfullt resultat som fint vaskes ut med tiden. Innpakningen reparerer og gjenoppbygger håret, samtidig som den gir ønsket nyanse. Beriket med plantebasert protein og aminosyrer som styrker håret og gir glans. Innpakningen er vegansk, og alle nyanser kan blandes med hverandre for å skape en helt egen nyanse.

Pink: Gir en intens rosa nyanse.

 Fordeles jevnt i nyvasket, håndkletørket hår, gre gjennom håret og la virke i 10–25 minutter avhengig av ønsket intensitet. Skyll godt ut. Bruk hansker ved påføring. Merk! Hårets porøsitet, tilstand og nåværende nyanse påvirker hvor jevnt det endelige resultatet blir. Tonen blir sterkest på bleket eller lysfarget hår. 

 

Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.