Sanasella - ny medlemsfordel i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 12. Sep 2021


JEG HAR ALLTID DRØMT OM Å VÆRE FRISØR. 

Helt siden jeg som liten jente ble dullet opp i mine første 80-tallsfrisyrer, har jeg sett opp til mamma som brant for frisørfaget. Det har aldri vært en hårsbredd av tvil: Det var frisør jeg skulle bli. 

Og frisør, det ble jeg, med egne salonger på Sørlandet. Og jeg elsket jobben min. Men et sted på veien kom jeg over en utfordring. Det var fortvilende, for jeg klarte ikke å se løsningen klart for meg.

Tross årevis med behandling hos fysioterapeut, smerter i nakke og rygg gjorde at jeg etter hvert stod overfor en omskolering. Skulle jeg gi opp jobben jeg elsker? Det var en vond tanke som stadig kvernet i hodet mitt.

Den kvelden for noen år siden husker jeg godt. Jeg løp opp til pappa, fortvilet. «Vi er nødt til å finne en løsning», sa jeg. Pappa er designingeniør, og vi satte oss ned ved tegnebrettet. Det ble startskuddet.

Løsningen bærer navnet Sanasella, en stol med frisøren i fokus. På veien mot målet har jeg hatt mange gode hjelpere som har tilført uvurderlig kompetanse og lidenskap til å ta idéen videre til det den er i dag.

Selv om idéen til Sanasella er min, er veien frem til den ferdige frisørstolen drevet av inspirasjon, fra andre med samme lidenskap som meg selv. De jeg snakker om, er bransjekollegaer fra hele landet. 7 av 10 sykmeldte frisører oppgir statiske arbeidsstillinger med påfølgende smerter som årsak til sykefravær (Fafo, 2013). Det gjør noe med motivasjonen til et bankende frisørhjerte.

For veien frem til Sanasella har hele tiden hatt èn drivkraft for meg: Kjærligheten til frisørfaget. Jeg elsker faget mitt, og jeg ønsker å være i jobben min i mange år fremover. For meg handlet det om å ta et valg mellom det å gi meg som frisør, eller å bidra til en positiv forandring i bransjen. 

SOM HEADQUARTER-MEDLEM FÅR DU KICKBACK HOS SANASELLA.


Kontakt

Sanasella AS

Skibåsen 44

4636 Kristiansand S

salg@sanasella.no

Lena Staddeland

gründer

+47 971 60 692

lena@sanasella.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.