amika has the kure!

Postet av Headquarter As den 25. Mai 2021

amika has the kure

Fire nye favoritter – snart i salongen!

Alle frisører fungerer også som livredder for skadet hår. Det er jo ofte slik i salongen at det kommer inn kunder som vil at du skal «redde» hår som har vært utsatt for ekstrem varme, dårlig utførte hjemmefarginger eller enda verre – rett og slett er blitt glemt!

Nå får du heldigvis sårt tiltrengt hjelp i salongen til alle fortapte tilfeller – 

amika lanserer nemlig hele fire nyheter i sin populære Repair-serie: 

  1. The Kure Bond Repair Shampoo (oppdatert versjon)
  2. The Kure Bond Repair Conditioner (oppdatert versjon)
  3. The Kure Multi-Task Repair Treatment (nyhet!)
  4. The Closer Instant Repair Cream (nyhet!)

Produktene i serien er beriket med veganske proteiner, planteoljer og fremfor alt den nye Bond Cure-teknologien. Den behandler de svake bindingene i håret og reparerer dem, samtidig som du får all den hårpleien du trenger. Vi snakker vegansk effektivitet! 

Sjampo og balsam som styrker, mykgjør og gir nytt liv til tørt hår og hår som er svekket eller skadet av kjemisk behandling eller varmestyling. De er næringsbomber for håret, samtidig som de tilfører fuktighet og bidrar til å forebygge skader. 

Med The Kure Multi-Task får du en reparerende hårkur som på bare 60 sekunder bidrar til å styrke skjellagene og forebygger fremtidige skader. Produktet kan også brukes som leave-in i håndkletørket hår. 

The Closer Instant Repair Cream er en 2-i-1-behandling og stylingkrem som lukker flisete spisser, samtidig som den på lengre sikt styrker håret for å forebygge fremtidige skader – «like a trim in a bottle».

amika er ekspert på å ta pulsen på dagens trender, og det er også derfor de lykkes med å utvikle relevante produkter som kunder leter etter og vil ha. Det er utenfor boksen, lekent, innovativt og fremfor alt effektivt på en og samme gang. Det er sannsynligvis også derfor de ble kåret til et av verdens sterkeste skjønnhetsmerker i 2020 av WWD (Women’s Wear Daily).

Vil du vite mer om nyhetene i Repair og resten av serien? 


Ta kontakt med HeadBrands. 

amika finner du eksklusivt hos HeadBrands.

Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.