amika- All hair is welcome!

Postet av Headquarter As den 27. Apr 2021

AMIKA TAR STANDPUNKT TIL MANGFOLD – ALL HAIR IS WELCOME!

Amika lanserer nå kampanjen «All hair is welcome!» for å tydeliggjøre sitt standpunkt i samfunnet og få kundene til å relatere til varemerket. – Synet på hva som ble regnet som vakkert føltes veldig innsnevret da vi startet amika, enten det var alder, hårtype – til og med hudfarge, sier Chelsea Riggs, Brand President hos amika.
Visste du at amika betyr venn på esperanto? Det sier mye om grunnlaget de står på. Amika er en venn for variasjon, en venn for miljøet. En venn for et inkluderende samfunn der du skal kunne skape det som er skjønnhet for deg, med produkter som inneholder bevisste ingrediensvalg og med tydelig trendfølelse. Men amika er mye mer enn kvalitetsprodukter.

Nylig lanserte det Brooklyn-baserte selskapet kampanjen «All hair is welcome!» for å skape større bevissthet hos forbrukerne om hva varemerket står for – en venn for håret, hårstylister, til henne, ham og deg.
– Vi er kjent for våre lekne forpakninger og effektive produkter, men vi følte at hensikten vår og målet vårt ikke kom helt frem, forklarer Chelsea Riggs.
Hun forteller videre at de med kampanjen «All hair is welcome!» vil tydeliggjøre amikas standpunkt slik at kundene ikke bare verdsetter selve produktene, men også kan relatere til varemerket på et følelsesmessig og personlig plan. Være inkluderende, hylle mangfoldet og verne om vennskap.

– Synet på hva som ble regnet som vakkert føltes veldig innsnevret da vi startet amika, enten det var alder, hårtype eller til og med hudfarge. Det passet overhodet ikke for oss, forteller hun.
– Selv om amika har utviklet seg enormt siden starten i 2007, er vårt DNA fortsatt det samme. Vi startet som outsidere på markedet og betraktet skjønnhetsbransjen gjennom en annen linse. Med en fortsatt tydeliggjøring av hvem vi er, kan vi fortsette å styrke båndet til kundene våre.

 Kampanjen består av en rekke filmer og bilder med ulike mennesker som forteller sine historier om hvem de er og hva slags forhold de har til håret sitt. Kampanjen kan følges på amikas sosiale medier. 

Det spiller ingen rolle om håret er rett eller krøllete, tynt eller tykt, farget eller ubehandlet 

– alle typer hår er velkomne!
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.