Id HAIR - salongeksklusive vokser - forbedret utgave av originalene - HQ-tilbud!

Postet av Headquarter As den 27. Jan 2021

 


I disse tider er det  kanskje ekstra viktig at salongene har sortiment og produkter som er attraktive og konkurransedyktige prismessig opp mot netthandel, normal osv. Vi tror at hvis  salongene har det så vil sluttforbruker handle mer produktene hos dem.

 Id -voksene var i en årrekke den absolutte bestselger i mange av Headquarter-salongene i Norge,  og produktet var vel blant de produktene som var slått inn på kasseapparatet flest ganger. 

I og med at id-voksene er Skandinavias mest solgte stylingprodukt så er den også en meget sterkt merkevare. Nå som de første id-voksene har kommet på retail, så har Idhair Danmark  virkelig tatt tak i problemet og utviklet og produsert 2 nye bestselgere som kun er for profesjonelle frisører. 

 Dette er forbedret utgaver av originalvoksene i ny forpakning. 

 

Vi vet at salonger i Norge nå forsøker å tette det vakuumet som bestselgervoksene har gitt dem i form av salg og inntekt i mange år. Vi som distributør av id HAIR i Norge har litt erfaring selv ettersom vi driver fire salonger. Vi erfarer at bestselgere ikke lett lar seg erstatte. Sluttforbruker ønsker selvfølgelig den kvaliteten disse voksene har og går til utsalgssteder der de selges dersom salonger tar dem bort. 

Her kommer derfor et godt tilbud til dere HeadQuarter-medlemmer:


Adresse:

Hairconcept AS

Krittveien 92

4656  HAMRESANDEN

 

Telefon:

416 28 500

 
E-post:
kundeservice@idhair.no

Nettside:
www.idhair.no


 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.