Accountor satser for fullt på frisørbransjen

Postet av Headquarter As den 26. Nov 2020


Frisør

BRUKER DU MYE TID OG PENGER PÅ REGNSKAP OG LØNN? TID DU HELLER KAN BRUKE PÅ Å ØKE LØNNSOMHETEN I DIN SALONG?

Gjennom tett samarbeid med deres kunder på tvers av hele landet, har Accountor funnet de beste løsningene og regnskapsrutinene for frisører og salonger. Du kan dra nytte av dette, så du kan fokusere på din salong istedenfor regnskapet.

 Sammen med deres samarbeidspartnere, skysystemet PowerOffice GO, får du et sømløst system som gjør din hverdag enklere og mer oversiktlig. Her snakker kassesystemet direkte med ditt regnskapssystem, som sparer deg for masse tid og penger.

 

Her får du:

  • Full oversikt i sanntid over økonomien i din salong, kun et tastetrykk unna.
  • Regnskapsrutiner tilpasset dine behov.
  • Råd og dialog med en erfaren regnskapsfører.
  • Bistand til likviditetsstyring, budsjettering og lønnsomhetsvurdering.
  • Bedre tid til din virksomhet, med effektive prosesser.

Med om lag 70 kontorer rundt omkring i landet, er Accountor tilstede i ditt lokale miljø og forstår dine muligheter og utfordringer. Samtidig er de en del av et større konsern, og er en av de største innen regnskap i Norge og Nord-Europa. Dette gir alle deres medarbeidere tilgang til god kompetanse, opplæring og videreutvikling, samt det nyeste innen teknologi.

 

Sammen med HiP frisørdata sørger Accountor for at mange frisører har bekymringsløs kontroll på regnskapet. Få et komplett frisørdatasystem som forenkler din hverdag og kan gjøre deg mer lønnsomme Les mer om det her (ekstern side)


For å gå direkte til Accountor side for frisører gå her:

https://www.accountor.com/nb/tjenester/frisorKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.