HeadQuarter har inngått avtale med Stamina Helse- Norges største leverandør av bedriftshelsetjeneste, HMS og godt arbeidsmiljø

Postet av Headquarter As den 21. Sep 2020
MER ENGASJERTE ANSATTE – EFFEKTIV ARBEIDSHVERDAG FOR LEDER 

Stamina Helse AS har over 500 erfarne HMS-rådgivere og spesialister på samtlige områder innen helse, miljø og sikkerhet. 

Med over 50 kontorer, fra Kristiansand til Tromsø, er de der bedriften din er. Både fysisk og digitalt. 

 STAMINA ASSIST FOR FRISØRER

Som leder må du ivareta enormt mye i fasen vi nå står i: Smittevern, risikovurdering, og ikke minst inntjening. Du har også et ansvar for å minimere spredningen av smitte, samtidig som krav til HMS må overholdes. Stamina har skreddersydd en løsning for frisører som  bistår ledere med å følge HMS-lover, få kontroll på sykefravær og tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø. 

I tillegg har de inkludert opplæringen, risikovurderingene og rutinene du som frisør trenger for å drive iht. lover og regler. 


VED Å KLIKKE PÅ BILDET UNDER KAN DU FINNE UT HVILKE HMS-KRAV SALONGEN MÅ FØLGE


STAMINAS MÅL

 Å VÆRE DE SMÅ BEDRIFTENES

PERSONAL-, HMS- OG HR-PARTNER. 

FÅ ALT SAMLET I ETT DIGITALT SYSTEM


Visning av Digital Personal på laptop og mobiltelefon


 Staminas digitale HMS-system samler alle oppgaver, dokumenter og maler for personalstyring og HMS på samme sted.


Stamina Assist er en skybasert tjeneste som gjør at du kan logge på fra hvor du vil og gi tilgang til hvem du vil. Du kan også begrense tilgang til dokumenter, og tildele og delegere oppgaver.

Det digitale systemet i Stamina Assist kommer til å berike og effektivisere arbeidshverdagen til deg som leder.

 Live data strømmer inn fra- og om dine ansatte, slik at du har full kontroll over virksomheten – i sanntid så vel som historikk.

Alt fra risiko og sykefravær, til konfidensielle medarbeiderundersøkelser og timeregistrering finner du her. Samlet på ett sted. 

Dette åpner opp for å bygge et tillitsfullt forhold og dialog mellom leder og ansatte. Det setter også en standard og klare retningslinjer for gjensidig tilbakemelding angående arbeidssituasjon, balanse, utvikling og samarbeid. Og det er dine ansatte verdt.STAMINA ASSIST KOSTER DET SAMME SOM 2 DAGERS SYKEFRAVÆR 


Medlemskapet med Stamina Assist rigget som en abonnementsløsning som inkluderer nødvendige arbeidsmiljøverktøy og tjenester fra Stamina Helse.  Kontra å forsikre arbeidstakere mot uhell eller helseplager vil Stamina være en samarbeidspartner som hjelper bedriften med å forebygge og planlegge det ukjente. For de fleste bedrifter tilsvarer prisen en dag eller to sykefravær per ansatt eller litt mer engasjerte medarbeidere.

Stamina har skreddersydd en løsning for frisører som bistår ledere med å følge HMS-lover, få kontroll på sykefravær og tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø.

Ved å kombinere deres bedriftshelsetjeneste med godt over 20 arbeidsmiljøverktøy – i en og samme løsning – hjelper de ledere med å få ansatte som føler seg ivaretatt

 

Med Stamina Assist får bedriften langt mer enn et bevis å fremlegge for arbeidstilsynet.  

Stamina Assist er en komplett metode som skaper profesjonelle arbeidsgivere med tryggere arbeidsplasser og som gjør de ansatte stolte av bedriften.  

Dette fører til økt produksjon, og reduksjon av kostnader til sykefravær og konflikter. Bra for de ansatte, best for bunnlinja og bedriften. 
HEADQUARTERPRIS


FÅ OPPTIL -70 % PÅ OPPSTART OG -28% PÅ LISENSHVORFOR SKAL DU VELGE STAMINA ASSIST?

Full kontroll på lover og regler

Lavere sykefravær

Engasjerte ansatte = økt produksjon

Effektiv hverdag for ledere
Sykefraværet i Norge var 5,9 % i 2.kvartal 2020 

https://www.ssb.no/sykefratot
Tom Richard Hansen

Salg,- og bransjeansvarlig


Tlf:     400 01 709

Mobil: 994 51 890 

@: tom.r.hansen@staminagroup.no

@: post@staminagroup.no


nyhetsbrev:

https://www.staminahelse.no/nyhetsbrev/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.