VIKTIG MELDING TIL MEDLEMMER VEDRØRENDE TONO/GRAMO - respondere med JA / NEI

Postet av Headquarter As den 18. Aug 2020


Før sommeren har HeadQuarter i samarbeid med Appletify forhandlet frem et samlet vederlag for TONO og GRAMO på kun 2300,- pr år.

Dette er uavhengig av salongens størrelse.

TONO og GRAMO er villig til å gå med på denne avtalen fordi HeadQuarter har sagt seg villig til å gjøre jobben med å innrapportere salonger som spiller musikk til dem.

Appletify har laget en informativ video rundt dette vi anbefaler å se:


Må man betale TONO og GRAMO?

Både TONO og Gramo tar vare på rettighetene til de som lager og eier musikk.

Forskjellen er at TONO betaler ut penger til de som har skrevet en låt, og Gramo betaler ut penger til de som har sunget, spilt og gitt den ut.

 

Dersom din frisørsalong spiller musikk for sine kunder, skal man rapportere og betale for dette til både Gramo og Tono.

 

HeadQuarter har forhandlet med Tono og Gramo om et samlet

vederlag for alle HeadQuarter-salonger;

2300,- pr. år

 

Vi ønsker at du responderer på denne mailen med å svare ente JA eller NEI  på utsendt mail på om du spiller musikk i salong, og vi vil sende inn oversikt til TONO og GRAMO som da vil gi dere det forhandlede vederlaget. Mottok du ikke mailen vår, send gjerne inn til post@headquarter.no.

Gjennom vår avtale slipper de av dere som har spilt musikk i lang tid å risikere å bli tatt i kontroll av TONO og GRAMO hvor de vil kunne fakturere med tilbakevirkende kraft.

 

TONO og GRAMO har et team som nå utfører kontroller over hele landet. Normalt sett er det salongen/butikken selv som er ansvarlig for å oppgi når de spiller musikk. Tono og Gramo kan tilbakedatere og fakturere for tidligere perioder om de finner grunnlag for det.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.