Adam og Eva velger Accountor for regnskap og lønn!

Postet av Headquarter As den 15. Okt 2018Frisørkjeden Adam & Eva velger Accountor for regnskap og lønn

opprinnelig artikkel: https://accountornytt.no/frisorkjeden-adam-eva-velger-accountor-for-regnskap/

                               

Det er en glede for oss i Headquarter å kunne fortelle at Adam og Eva-kjeden har valgt Accountor for å overta deres regnskaps- og lønnstjenester for hele kjeden.                         

Etter at vi signerte en avtale med Accountor i juni har det blitt en intensiv satsning for Accountor å satse på regnskap for frisører. Adam & Eva er ledende i frisørbransjen i Norge. Kjeden har 25 frisørsalonger, i tillegg har de Adam & Eva-skolen som utdanner frisører, og et administrasjonskontor i Oslo. Accountor skal nå levere oppdaterte regnskap med styringsdata til alle disse avdelingene.

Å sette ut regnskapet gir bedre økonomistyring og redusert sårbarhet

Når Adam & Eva går fra å ha et internt regnskapsteam til å sette ut regnskapet til Accountor, er det mange fordeler som følger med. Å holde regnskapet internt kan være sårbart, men som en del av et bredere regnskapsmiljø får Adam & Eva større fleksibilitet og flere sikkerhetslag. I tillegg har de tilgang på de nyeste teknologiske løsningene innen regnskap og økonomistyring.

«Frisørbransjen er et satsningsområde for oss. Vi vil tilby frisørene regnskapsløsninger som er spesialtilpasset dem: Hver enkelt frisørsalong får god oversikt over økonomien sin, med oppdaterte rapporter og rådgivning fra regnskapsførere som kjenner bransjen deres,» sier salgssjef i Accountor, Tom Ekberg-Aas.

Forutsigbare kostnader for økonomitjenester

Accountor vil tilby Adam & Eva en regnskapsløsning som gir dem bedre økonomistyring. Felles løsninger for salongene, og aktiv bruk av ny teknologi gir frisørkjeden bedre forutsigbarhet på kostnadene.

Å støtte seg på et stort regnskapsbyrå gir langsiktighet for frisørkjeden, og det gjør dem godt rustet for å vokse i størrelse. Accountor har kompetansen og kapasiteten som skal til for å følge utviklingen i frisørbransjen.

Accountor satser på frisørene

Accountor inngikk som nevnt tidligere i år en rammeavtale med Headquarter. På bakgrunn av dette samarbeidet har Accountor utviklet regnskapsløsninger som passer for frisørsalonger av ulike størrelser. Les mer om Headquarter-samarbeidet her.

regnskap for frisører - accountor har inngått avtale med adam & eva-kjeden
F.v.: Salgssjef Tom Ekberg-Aas i Accountor, Øistein Bjørndalen fra Adam & Eva Gruppen, Odd Ingvar Helgesen og Jan Tore Hanssen fra Accountor

Høres dette interessant ut for ditt firma? Ta kontakt for en uforpliktende prat om regnskapsløsninger i dag. Ring Tom Ekberg-Aas på 947 87 074 eller send ham en e-post på tom.ekberg-aas@accountor.no.

Les mer om regnskap for frisører på Headquarter.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.