nügg- små iøyenfallende fra Beauty Products AS

Postet av Headquarter As den 15. Jun 2018


nügg- små iøyenfallende "nuggets" med velvære til huden

 

Headquarter er jo ikke produktsjef for verken noe merkevare eller leverandør, men da vi kom over disse "nuggetsene" fra vår samarbeidsleverandør Beauty Products AS, følte vi at vi måtte dele dette. Dette må da være lettsolgte attraktive videresalgsprodukter til kunden som alltid vil prøve noe nytt på markedet, tiltrekkes av fine farger og konsistenser og gir utbytte i form av velvære.  

 

nügg er seks ulike engangsansiktsmasker i en rik og kremet konsistens, og to Peel-off masker som du blander selv. Alle maskene inneholder 93 - 100% naturlige ingredienser og er basert på Aloe Vera, noe som gjør de svært fuktighetsgivende. Maskene er veganvennelige og helt uten konserveringsmiddel, mineralolje, parabener, sulfater, syntetiske dufter eller kunstige farger.

nügg har også skrubb og en maske som gir deg silkemyke og glatte lepper.

 

Maskene er produsert i USA og siden de ble lansert i 2014 har de vunnet flere priser, som bla. Cosmopolitan Beauty Award, og Allure Best of Beauty Award i 2014, 2015, 2016 og 2017. Innholdet i maskene er 10 ml, kommer en og en eller i pakker à 9. Utsalgsprisen på maskene er veiledende på 59 kr og 159,- for leppeskrubben og leppemasken.


Ta kontakt med Beauty Products AS : 

Telefon: 23 19 10 00          

E-post:kundeservice@beautyproducts.no            

Nettside:www.beautyproducts.no
 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.