Nespresso-kaffe || Vis kundene at du er opptatt av kvalitet

Postet av Headquarter As den 22. Mai 2018


Om Nespresso Professional

Målet i Nespresso er at du enkelt skal kunne lage kvalitetskaffe som en ekte barista, med det samme resultatet i hver eneste kopp. Som kunde av Nespresso får din virksomhet glede av deres lange erfaring med å utvikle Nespresso-kaffe, effektive og brukervennlige maskiner og enestående kundeservice. Du kan lese mer om  dem her.

Med Fordelsprogrammet Nespresso & Business har dere mulighet til å dra nytte av en rekke fordeler. Jo mer kaffe dere kjøper, jo flere fordeler får dere. Fra første gang dere bestiller kaffe fra Nespresso har dere muligheten til å benytte en rekke fordeler.
Les mer om hvilke fordeler dere kan få her.

Maskintilbud for HeadQuarter
HeadQuarter har inngått en avtale med Nespresso med meget gode priser på både kjøp og leie av kaffemaskiner. Finn den maskinen som passer deres behov.Zenius

Stil, kvalitet og profesjonell ytelse i en kompakt kaffemaskin. Zenius-maskinen er ideell for alle virksomheter. Zenius er kompakt, men likevel designet for å oppfylle krevende profesjonelle behov. Enkel å bruke, effektiv og rask.

Les mer om maskinen her
Gemini 200

Gemini 200 fra Nespresso kombinerer fremtidsrettet teknologi og et dobbelt bryggehode for å kunne tilberede to kopper kaffe samtidig. Bryggeprosessen i Gemini 200 er optimalisert for å kunne fremheve det aromatiske mangfoldet i hver kaffevariant.

- Dobbelt bryggehode

- Enkelhet og fleksibilitet

- Svært enkel rengjøring

Les mer om maskinen herGemini 220 - melkeskumfunksjon

Del eksepsjonelle melkebaserte kaffedrikker med deres kunder og medarbeidere. Gemini 220 kaffemaskin er utstyrt med dobbelt bryggehode og melkeskum-funksjon og passer perfekt for de som elsker kaffe latte og cappuccino.

- Dobbelt bryggehode med melkeskum-funksjon

- Eksepsjonelle melkebaserte kaffedrikker

- Svært enkel rengjøring

Les mer om maskinen her

MaskinOrdinærprisHQ-rabattHQ-prisLeiepris 36 mnd.
Zeniuskr.   4 490,- - 20 %kr. 3 592,-112,- pr mnd.
Gemini 200kr. 16 990,-- 20 %kr. 13 592,-421,- pr mnd.
Gemini 220kr. 18 990,-- 20 %kr. 15 192,-471,- pr mnd.Bestilling av kapsler

Oppdag deres 13 eksepsjonelle kaffekapsler for bedrifter.

Nespresso sine kaffekapsler for bedrifter har sin egen personlighet, distinkte aromaer og rommer essensen av dens opprinnelse. Kaffekapslene kategoriseres etter koppstørrelse og intensitetsnivå. De tilbyr fire varianter av kaffe som kan nytes som ristretto (25 ml), espresso (40 ml), lungo (110 ml),
koffeinfri (40 og 110 ml) eller smakssatt (40 ml).

Pris fra kr. 3,01 per kapsel.
Se utvalget og bestill kaffe her

Gjenvinn deres Nespresso-kapsler

Alle kaffekapsler fra Nespresso kan gjenvinnes. Bestill deres praktiske gjenvinningsboks, og sett i gang med å resirkulere deres brukte kaffekapsler. Les mer om gjenvinning her.

Nespresso sin bærekraftvisjon (trykk på bildet for mer informsjon)


Kontaktperson i Nespresso
Ole Ivar Mikalsen
(M) +47 950 54 606
Ole.ivar.mikalsen@nespresso.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.