NYHET! BIOFREEZE SMERTELINDRENDE KJØLEGELÉ || EGET INTROTILBUD TIL HQ-MEDLEMMER

Postet av Headquarter As den 9. Mai 2018


HeadQuarter har inngått et samarbeid med Altius Gruppen AS som formidler Biofreeze smertelindrende kjølegelé som lindrer smerter i muskler, ledd og ved skader. Slike ubehag er jo noe svært mange kjenner seg igjen i. Madonna Frisørene startet nylig med å ta inn Biofreeze i 2 av sine salonger i Hedmark. Salget gikk såpass bra at de har valgt å ta inn produktet i hele kjeden.

Kort fortalt....... 

Altius Gruppen AS er en totalleverandør av helse- og rehabiliteringsprodukter. Deres målsetning er å tilby kvalitetsprodukter og å bli betraktet som en pålitelig partner hos deres kunder.

De henvender seg  bla. til tverrfaglige klinikker, fysioterapeuter, kiropraktorer, logopeder, treningssentre, idrettslaglag og foreninger, og nå ut mot salonger.

Biofreeze kjølegelé med smertelindring er et av produktene de formidler, og ønsker nå å tilby alle HeadQuarter medlemmer til å bli forhandlere.

Biofreeze er et «evidensbasert» produkt, noe som gir økt trygghet for både den som skal formidle produktet og kunden som skal bruke det. 

Hva er BIOFREEZE ?

Biofreeze med Ilex er en kjølende smertelindrer basert på 100 % naturlig mentol; et allsidig og enestående produkt til utvendig bruk som benyttes ved smerter i muskler og ledd, samt ved skader. ILEX er et planteekstrakt fra søramerikansk kristtorn som forlenger Biofreezes kjølende virkning.

I motsetning til andre hjelpemidler til utvendig bruk, inneholder ikke Biofreeze voks, oljer, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze er ikke testet på dyr, fetter ikke, gir ikke flekker, og duften forsvinner. På grunn av sine bestanddeler er Biofreeze et enestående middel som virker raskt og lenge.

 

Slik virker BIOFREEZE:

Biofreeze letter smerten ved hjelp av kuldeterapi. Ved avkjøling av musklene dempes hevelse og ømhet, og smerten avtar gradvis deretter fordi nervespissene ikke lenger irriteres av muskeltrykk. Ved kuldeterapi minskes blodtilstrømningen, og smerten og hevelsen f.eks. ved akutte skader, mm., dempes derfor således betydelig. Behandlingen kan gjentas med jevne mellomrom.

 

BIOFREEZE kan brukes 3-4 ganger pr dag

på det steder med smerte takket være innholdet av 100 % naturlig ILEX, forlenges Biofreeze´ kjølende og lindrende virkning. Det betyr at stive og smertende muskler og ledd slapper bedre av og over lenger tid (i minst 6 timer), noe som fremmer helbredelsesprosessen.

 

Hvem kan bruke BIOFREEZE?

Personer som lider av ryggsmerter, smertende muskler og ledd kan ha nytte av dette middelet. Biofreeze lindrer smerte som skyldes kontorarbeid, (sports)skader og smerter forårsaket av overbelastning og feil bruk av muskler og ledd.
 Kontaktinfo

Altius Gruppen AS

Birkebeinerveien 21

2316 Hamar


Mail: info@biofreeze.no

Tlf: 40 00 70 08

www.biofreeze.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.