fatboy Liquid Putty - noen sier magi, andre sier endelig!

Postet av Headquarter As den 4. Nov 2021

LIQUID PUTTY

Liquid Putty fra Fatboy er en spray for fint hår, og den tilfører rikelig tekstur og løfter uten å tynge håret ned. Som klassikeren Perfect Putty  i flytende form!

BRUK: Rist flasken godt før bruk. Spray lett inn i røttene for volum og hold. Spray også inn i endene for fleksibel matt tekstur og separasjon. 

Spray, style, føn og gå. Ingen oppstyr, ingen søl!

 
Fatboy Haircare Norge AS

Nybukleiva 8

2609 LILLEHAMMER

Telefon:
92 80 50 50
e-post:
trond@fatboyhair.noHUFS kampanjer (farsdag 14.11 , X-mas , nyheter..)

Postet av Headquarter As den 1. Nov 2021X-MAS

Årets juleesker består av 6 varianter, esker med velourdekke og rommer 3 produkter. Se de ulike varientene;


FARSDAG 16.11
Det er ikke mange dagene til farsdag og da har vi ett supert farsdagtilbud på 1 toalettmappe + 1 Ocean Spray:
 (Rop ut om du ønsker materiale til farsdag og denne kampanjen)
 Verdi kr 700,-
 Anb. Utpris: kr 500,-
Innpris: kr 250,-


NYHETER 

Hairspray & Dry Shampoo:
 Vi kjører på videre ut november med intropakken på disse 2 nyhetene.
 (11+1) x 2 til kr 1500,-


Full intropakke:
 Fremdeles mulighet til å benytte seg av dette unike tilbudet!
Lyst til å bli medlem av HUFS-familien? Nå kan du ta inn alle våre produkter til kun kr 4500,-!  (Hele 63% rabatt!)
 (Om det er noen som har ramlet av så kan de restarte med en slik pakke også)
 

Maria Nila - The Friendly Year 2021 - Save The Belugas

Postet av Headquarter As den 28. Okt 2021

Sammen med deg og deres langsiktige veldedighetspartner The Perfect World Foundation har Maria Nila gjennom deres veldedighetsprogram The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, støttet The Sea Life Trust Beluga Whale Sanctuary, og deres to hvithvaler Little White and Little Grey på deres reise til et friere liv i et naturlig habitat.

Little White og Little Grey, begge oppdratt i fangenskap, er de to første pattedyrene av sitt slag som noen gang har blitt reddet ut av fangenskap. Omtrent 3000 hvaler og delfiner holdes i fangenskap, de får aldri sjansen til å oppleve livet i et naturlig habitat og står overfor for tidlig død fra det stressende og deprimerende livet i tanker. Å tilpasse seg etter et liv i fangenskap er en prosess som tar tid og krever mange ressurser.

Gjennom The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, klarte Maria Nila sammen med deres dedikerte fellesskap og kunder å samle inn og donere 100 000 USD til Beluga Whale Sanctuary, noe som gjør det mulig for Little White og Little Grey å ta sitt neste skritt i rehabiliteringsprosessen. Pengene fra The Friendly Year har og skal bidra til etableringen av et mellomhabitat for å bidra til en trygg og vellykket overgang for hvalene til det frie liv. Dette mellomliggende habitatet vil bidra til å skape et ekstra trinn for Little White og Little Grey for å gå ut i det åpne hav, samt eventuelle ekstra hvithval som vil bli med dem i fremtiden. Maria Nila vil sammen med The Perfect World Foundation, teamet ved Beluga Whale Sanctuary og Little White og Little Grey takke alle som har deltatt!

Takk for at du ble med på den vennlige reisen!

Med misjonen om å gi verden profesjonell skjønnhet på en morsom, vennlig og ærlig måte, mener Maria Nila at dyr ikke skal være en del av menneskelig forfengelighet. Friendly Year-programmet er en av deres måter å øke bevisstheten om dyrelivsspørsmål og gi tilbake til både dyrelivet og naturen ved å gjøre det enkelt for alle å ta et lite skritt mot en vennligere verden. Gjennom The Friendly Years har Maria Nila og The Perfect World Foundation, sammen med samfunnet vårt, vært i stand til å støtte flere forskjellige dyrelivsprosjekter og organisasjoner, og gitt dyrene en ny sjanse til å leve i et friere miljø.

 

Det neste Friendly Year-prosjektet ble annonsert nettopp:

https://marianila.com/no/blog/the-friendly-year-2022
NEW CLEAN BEAUTY - Revlonissimo - nye Color Sublime

Postet av Headquarter As den 26. Okt 2021

 Adresse:
Frends AS
Ringtunveien 4
1712 GRÅLUM

Telefon:
69 22 15 99

e-post:
info@frends.no

nettside (bestilling):
www.frends.no
Newbies part 2 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


The Kure Intense Repair Mask er en intensivt reparerende maske som pleier og gir nytt liv til tørt hår og hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger og varmeredskaper. Masken er fargebevarende og inneholder blant annet et av verdens mest næringsrike bær, tindved, sheasmør som gjenoppliver håret og gjør det mykt, og agurkurtolje som styrker og mykgjør samtidig som håret blir mer letthåndterlig og får glans. Den er uten parabener og sulfater.

Påfør jevnt i nyvasket, håndkletørt hår, og la virke i ca. 10 minutter med eller utenvarme. Skyll grundig.

Bruk 1–2 ganger/uke.


Foam Tonic er en fuktighetsgivende mousse som gir lett hold og naturlig glans til håret. Beriket med blant annet quinoaprotein som beskytter håret mot varme ved føning, samt timian, ekstrakt av hvit te og vitamin B6 som sammen stimulerer og reparerer håret og fremmer veksten. Moussen glatter ut skjellaget og fyller håret med pleiende og fuktighetsgivende stoffer. Passer til alle hårtyper og fungerer også bra å klippe i. 

Påfør 1-3 pump i nyvasket fuktig hår. Føntørk håret.Sleep Potion Pillow Spray er en lett mist som sprayes på puten før leggetid. Sprayen virker beroligende og bidrar til å lindre stress, samtidig som den gir en frisk følelse. Beriket med lavendel og eksklusivt utvalgte botaniske oljer som virker beroligende og bidrar til å forbedre søvnkvaliteten. 100 % vegansk.

Rist godt, og spray på 20–30 cm avstand fra puten. Spray 2–3 ganger.

Tips: Kan også brukes som luftfrisker for en frisk og beroligende duft i rommet.

ALL BLONDE Colour Lock Shampoo er en sjampo som forsegler hårfargen og beskytter alle typer lysfarget eller stripet, blondt hår uansett nyanse for et sunt og langvarig resultat. Beriket med Blonde Colour Lock-teknologi som forebygger fargetap og gir glans til håret, sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Sjampoen er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer. 

Påføres i fuktig hår etter farging/bleking.

Masseres inn og la skumme, skyll deretter grundig ut og avslutt med Colour Lock Conditioner.


ALL BLONDE Colour Lock Conditioner er en balsam som gjenoppretter fuktigheten i håret, samtidig som den reparerer håret utenfra og inn i alle typer lysfarget eller stripet, blond hår uansett nyanse. Balsamen glatter ut håret og lukker skjellaget for å forsegle fargen for et mer langvarig resultat. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Balsamen er også beriket med FragranceFuse™- teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

 

ALL BLONDE Colour Boost Shampoo er en sulfatfri sjampo som gir en synlig klarere og lysere tone til alle varme, naturlig varme eller mørkeblonde hår. Sjampoen gir glans, samtidig som den frisker opp og løfter varme blonde nyanser, samt fremhever alle typer blondt hår og blekede striper etter kun én vask. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

OBS! Ikke for de som ønsker en kald blond tone

Påføres i fuktig hår, masseres inn og la skumme.

Skyll grundig, og avslutt med Colour Lock Conditioner.


10-in-1 Condition & Shield Mist er en leave-in spray til alle typer blondt og bleket hår som gjenoppliver og beskytter håret mot miljøpåvirkning samt skader forårsaket av sol og klor. Sprayen gjør blonde nyanser mer livfulle, samtidig som den gir glans, tilfører fuktighet og reparerer håret. Den demper også krus og forsegler

hårfargen for et mer langvarig resultat. Inneholder varme- og UV-beskyttelse samtidig som den pleier håret i dybden og tilfører næring og glans. Beriket med Colour Lock-teknologi som beskytter salongfarget hår og Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

Sprayes i fuktig eller tørt hår.

Skylles ikke ut.

Clean Blonde Damage Rewind Treatment er en reparerende hårkur med intensive og effektive, fiolette mikropigmenter som umiddelbart motvirker gule nyanser i blondt hår. Hårkuren gjør håret fem ganger mykere og glattere. Beriket med Opti-Plex™-teknologi, som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Hårkuren er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

Påføres jevnt i nyvasket, håndkletørket hår.

La virke i 2 minutter, eller lenger hvis du ønsker en mer intensiv nyanse.

Skylles godt ut.

Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.noNewbies part 1 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


Hei!

Her er de siste produktnyhetene fra noen av våre merker her på HeadBrands. Nedenfor finner du informasjon om produktene samt bruksanvisning. Vi håper du liker dem! 

 

FOUR REASONS


Scalp Scrub Shampoo er en fuktighetsgivende sjampo som skånsomt rengjør og eksfolierer hodebunnen. Sjampoen er også velegnet til behandling av flass i hodebunnen. Beriket med økologiske riskorn og melkesyre. Sjampoen er vegansk og har en forfriskende duft av bergamott. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut. Normal hodebunn: Brukes én gang i uken til å eksfoliere hodebunnen. Hodebunn med flass: Brukes daglig i en kortere periode.

 

Scalp Calming Shampoo er en beroligende sjampo som balanserer hodebunnen og demper kløe. Sjampoen er ekstra godt egnet til sensitiv og tørr hodebunn, og til behandling av tørr flass. Beriket med erteprotein som tilfører fuktighet til hår og hodebunn, samt naturlig betain som styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Sjampoen er vegansk og har en frisk duft av bomullsblomst. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut.

 

Scalp Refreshing Conditioner er en oppfriskende balsam som gir næring, samtidig som den styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Balsamen egner seg ekstra godt til behandling av fet hodebunn, fett flass og urenheter i hodebunnen, eller når du vil ha en forfriskende og sval følelse i hodebunnen. Beriket med tea tree-olje som tilfører fuktighet og hjelper mot kløe og flass i hodebunnen, samt mentol som frisker opp hodebunnen og gir en sval følelse. Balsamen er vegansk og har en frisk duft av urter og sitron. Påføres i nyvasket, håndkletørket hår og hodebunn. Skyll godt ut.

 

Scalp Revitalizing Tonic er en oppfriskende hår-tonic som bidrar til at hodebunnen føles behagelig. Tonicen frisker opp og tilfører fuktighet til hodebunner med kløe, irritasjon og flass. Beriket med aloe vera og glyserin som tilfører fuktighet og beroliger, samt mentol som stimulerer og gir en sval følelse til hodebunnen. Tonicen

er vegansk og har en frisk duft av tea tree. Påføres i tørt eller fuktig hår ved behov. Skylles ikke ut. OBS! Må ikke brukes ved åpne sår i hodebunnen.

  

Intense Toning Treatment er en tonende innpakning med direkte fargepigmenter som gir et intensivt, livfullt og glansfullt resultat som fint vaskes ut med tiden. Innpakningen reparerer og gjenoppbygger håret, samtidig som den gir ønsket nyanse. Beriket med plantebasert protein og aminosyrer som styrker håret og gir glans. Innpakningen er vegansk, og alle nyanser kan blandes med hverandre for å skape en helt egen nyanse.

Pink: Gir en intens rosa nyanse.

 Fordeles jevnt i nyvasket, håndkletørket hår, gre gjennom håret og la virke i 10–25 minutter avhengig av ønsket intensitet. Skyll godt ut. Bruk hansker ved påføring. Merk! Hårets porøsitet, tilstand og nåværende nyanse påvirker hvor jevnt det endelige resultatet blir. Tonen blir sterkest på bleket eller lysfarget hår. 

 

Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.nopåmeldingslink til K18- live event i kveld

Postet av Headquarter As den 13. Okt 2021

K18 live event med Jordan Alexander

K18 har tatt Norge med storm og er et av landets desidert mest ettertraktede merker. 

Fremdeles er det mange spørsmål fra både frisører og sluttforbrukere om K18, så nå inviteres dere til et live event! 

 

Når? Image.jpeg

Onsdag 13.oktober klokken 20.00

(Det vil være mulig å logge på fra klokken 19.50)

 

Hvor?

https://zoom.us/j/4971193515?pwd=MXVXOUVNM1Y2c2pFN3BqWFlrVndvQT09

 

Hvem?

Selveste Jordan Alexander!

Han er Global Director of Education for K18, en av de mest foretrukne stylistene blant superkjendiser i USA og uten tvil den i verden med best kunnskap om produktene K18!

Jordan har også en utrolig evne til å formidle budskap på en enkel og forståelig måte! 


Bruk linken over og delta på eventet! 

 

Viktig informasjon:

- Kun 500 plasser tilgjengelig

- Det vil bli gjort opptak av eventet

- Chatboksen vil være stengt 

 Velkommen til en lærerik prat med Jordan Alexander om produktene som har revolusjonert skadet hår i hele  verden!

 
Digitalt K18-kurs med Jordan Alexander onsdag 13.oktober kl. 20.00

Postet av Headquarter As den 11. Okt 2021


Zoom-link kommer :)


Adresse:
Verdant AS
Storebotn Næringspark
5300 KLEPPESTØ

Telefon:
56 15 68 00

e-post:
post@verdant.no

nettside:
www.verdant.no
Adam og Eva Digitalt Akademi - 50 % på alle digitale kurs

Postet av Headquarter As den 4. Okt 2021


Hvor som helst - når som helst

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Gjennom våre digitale kurs kan du når som helst, og hvor som helst, utvide og fordype din frisørkompetanse og kreativitet. Bli inspirert og hold deg oppdatert på de aktuelle trendene og de nye teknikkene.

EIRIK THORSEN  CREATIVE DIRECTORADAM OG EVA OG  EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.

"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."Som HQ-medlem får du nå 50 % på alle digitale kurs hos Adam og Eva.

Link: https://kurs.skolen.adamogeva.no/

Rabattkode: HQMEDLEM2021

Rabatten varer ut oktober.
Intropakke HUFS - Hairspray og Dry Shampoo

Postet av Headquarter As den 4. Okt 2021


 

HUFS:

Daglig leder: Stian Støp

Mail: stian@hufs.no

Mob: 41 47 71 77

Hjemmeside: www.hufs.no
Passionistas – den vanskelige kunden, som ikke mener å være fæl

Postet av Headquarter As den 29. Sep 2021


En frisørs opplevelse

 De som var på HQ ON TOUR i Tønsberg husker kanskje foredraget fra Kristin Undheim om passionistas

Dette var et stort forskningsprosjekt, hvor 500 kvinner ble intervjuet. Likheten for disse kvinnene var at de alle hadde høy utdannelse eller hadde jobbet seg opp på en eller annen måte. De fleste av dem var også veldig opptatt av å velge det beste de kunne få innen de fleste kategorier, og tok ikke til takke med det som var "helt ok". 

En dag hadde jeg en mangeårig kunde av meg som var med på dette prosjektet. Vi snakket litt om det, stemningen var lett og fin, med smil og latter. Da vi snakket litt om dette med å ønske å velge det beste, skiftet stemningen plutselig. Helt ut av ingenting begynte hun å gråte. Da fortalte hun om hvor tungt hun syns det egentlig var å alltid ville ta disse valgene, valgene som ga det beste mulige. Ikke fordi hun ikke så verdi i de valgene hun tok; både i jobben og i privatlivet, i miljøspørsmål, interiør, tjenester som frisør osv. Men rett og slett fordi hun ikke klarte å synes at godt nok er godt nok, fordi hun på et verdimessig plan er overbevist om at raske valg ikke er bærekraftige. Verken for miljøet, eller hennes egen lykke og følelse av å være fornøyd. 

Dette er en kunde som har vært hos flere frisører, både her og andre steder, hvor hun ikke har vært fornøyd. Standarden har ikke matchet det hun har valgt, og hun har i noen tilfeller blitt ufin mot frisørene. Det er ikke det at hun prøver å forsvare seg selv for å ha vært ufin, men reaksjonene kan komme såpass brått nettopp fordi hun har så høye krav til valgene hun tar, i alle ledd av livet sitt. 

Det var veldig fint å høre henne snakke om dette, fordi det setter ting i et perspektiv jeg tror det er lett å glemme litt. Ingen kunder vil jo være vanskelige eller fæle. Det er nok krevende å alltid søke etter det beste du kan oppnå. Vi ser det jo blant annet hos unge elever på videregående, som jobber seg til utmattelse for å oppnå "riktig" karakter. 

Det fikk meg til å være enda mer bevisst på at hver kunde har tatt et valg om å komme til oss, og at de kommer med en forventning om noe bedre enn andre tilbyr. Denne forventningen håper jeg vi alle ønsker å møte, og helst overgå. Og samtidig huske at en "vanskelig" kunde kanskje bare har fått noe annet enn forventet, og huske at de helt sikkert har veldig krevende prosesser de selv står i. Bare for at de ønsker det beste de kan få. Som jeg håper er et besøk hos oss. 

                                                                              xxxxxxxxxxxxxxxØnsker du å vite mer om Passionistas?

sjekk ut; WOMEN OF INFLUENCE (passionistas.no) 
L´Oréalhusets nyheter!

Postet av Headquarter As den 24. Sep 2021For mer info, ta kontakt med L´ Oréal :

Adresse:
L'Oréal Norge AS
Postboks 404
1327 LYSAKER

Telefon:
 67 11 27 50


Mail:

Kontakt@loreal.com
Amika- keep´em cool!

Postet av Headquarter As den 22. Sep 2021

Keep ’em cool!

Blonde kunders nye livredder – 
amika Bust Your Brass

Blondt hår kan være tørt, porøst og bare helt ... helt fantastisk. Vi må lære oss å pleie blondt hår på riktig måte! Amika vet hvordan, for de har nemlig oppdatert sin sølvsjampo og sølvbalsam i Bust Your Brass med sin Bond Cure-teknologi og lansert den helt nye, reparerende sølvhårkuren Cool Blonde Intense Repair Mask. 

Når produktene brukes sammen, er det klinisk bevist at de reparerer opptil 86 % mer, bidrar til 55 % mindre slitasje og gir kunden et sterkere og sunnere hår. Denne serien er til alle blondiner, og da mener vi alle. Naturlige, platinafargede, stripete, grå, iskalde – velg selv!

Det som gjør nettopp Bust Your Brass til den perfekte livbøyen for alle med blondt hår, er den smarte teknologien som identifiserer hvilke bindinger i håret som er svakest og dermed mest tilbøyelige til å brekke. Den går da inn og styrker disse for et fantastisk sterkt og livfullt blondt hår. De er dessuten proppfulle av næringsgivende og rikelig fuktighetsgivende, naturlige ingredienser som plantesmør og veganske proteiner.

Sammen holder vi blondt hår akkurat så vakkert som det kan være!

Du finner alle produkter fra amika på headbrands.no


Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på:

Ronja Almqvist, Brand Manager

ronja.almqvist@headbrands.se

+46 729 99 11 07

@headbrands

@amikaeurope
Hairstylists for the future - by L´Oréal

Postet av Headquarter As den 17. Sep 2021


L´Oréal lanserte nylig Hairstylists For The Future, som er en del av deres bærekraftsprogram L´Oréal For the Future. Dette gjør de for at du som driver salong skal kunne være med på denne viktige reisen mot en bærekraftig fremtid :)

Den 20. september starter Climate Week NYC 2021, som er verdens største samling for bedrifter, regjeringer og organisasjoner, med fokus på å redusere klimafotavtrykk. Tema dette året er «Getting it Done» og vil vise hvilke handlinger vi alle kan gjøre mot «Decade of Action». 

L’Oréal er stolt sponsor til åpningsseremonien, og det er helt klart HeadQuarter også!!


Om ikke lenge er selve verktøykassen, med blant annet samarbeidspartner på avfallshåndtering etc, klar, og det vil da komme mer informasjon om hvordan dere kan implementere dette enkelt i deres frisørhverdag!

La oss sammen ta del i bærekraftige løsninger !!
Belysningsleverandør med lysplan og stort produktspekter til deg som frisør

Postet av Headquarter As den 15. Sep 2021


Light House Company er belysningsleverandør som leverer belysning til en rekke forskjellige prosjekter. En av styrkene til Light House Company er at vi skreddersyr belysningen til de enkelte prosjektene for å oppnå det beste resultatet. Vi er spesialister på å skape den rette atmosfæren ved hjelp av fagkunnskap, strategi og kreativitet. For oss er hvert enkelt prosjekt unikt!

For å kunne opparbeide oss den brede porteføljen av suksessfulle prosjekter har vi alltid hatt et ønske om å skape banebrytende, kostnadseffektive og miljøvennlige belysningsforslag for våre oppdragsgivere. Dette har resultert i mange nominasjoner og priser.

Ettersom vi benytter oss av produkter i topp kvalitet, er vi svært trygge på at vi kan utgjøre en forskjell for nettopp ditt prosjekt.

FRISØRSALONGER

Når en tenker på belysning til frisørsalonger er det viktig med differensiert belysning til forhold i salongens ulike soner.

 Det er viktig med god arbeidsbelysning rundt frisørstolen uten å skape skygger eller ubehagsblending for frisør eller kunde. 

Samtidig som en skal ha god arbeidsbelysning er det viktig å skape en hyggelig atmosfære for kunden.


TRENGER DU NY BELYSNING TIL DIN SALONG, ELLER SKAL ETABLERE NY SALONG?

Ved å ta kontakt hjelper Light House Company til med å planlegge belysningen, dette inkluderer:

 • Lysplan tegnes skalert, og inneholder symbolforklaring med armaturforslag
 • Armaturliste
 • Bilder
 • Annen essensiell informasjon.
 • Pristilbud på foreslått belysning. 


Vi har et stort lager og kan sende ut varer fortløpende etter ønske. 

Sjekk ut deres brede produktspekter her; https://lhc.no/produkter/

Sjekk ut deres brede leverandørspekter; https://lhc.no/produsenter/


Som HeadQuarter-medlem får du egen rabattavtale hos Light House CompanyKontaktperson fra Light House Company

Kai Bekkelund

Key Account Manager

Mobil: (+47) 47 89 32 24

kai@lhc.no


BESØKSADRESSE

Light House Company

Trollåsveien 36

1414 Trollåsen (Kolbotn)

Org nr. 977285836

Sanasella - ny medlemsfordel i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 12. Sep 2021


JEG HAR ALLTID DRØMT OM Å VÆRE FRISØR. 

Helt siden jeg som liten jente ble dullet opp i mine første 80-tallsfrisyrer, har jeg sett opp til mamma som brant for frisørfaget. Det har aldri vært en hårsbredd av tvil: Det var frisør jeg skulle bli. 

Og frisør, det ble jeg, med egne salonger på Sørlandet. Og jeg elsket jobben min. Men et sted på veien kom jeg over en utfordring. Det var fortvilende, for jeg klarte ikke å se løsningen klart for meg.

Tross årevis med behandling hos fysioterapeut, smerter i nakke og rygg gjorde at jeg etter hvert stod overfor en omskolering. Skulle jeg gi opp jobben jeg elsker? Det var en vond tanke som stadig kvernet i hodet mitt.

Den kvelden for noen år siden husker jeg godt. Jeg løp opp til pappa, fortvilet. «Vi er nødt til å finne en løsning», sa jeg. Pappa er designingeniør, og vi satte oss ned ved tegnebrettet. Det ble startskuddet.

Løsningen bærer navnet Sanasella, en stol med frisøren i fokus. På veien mot målet har jeg hatt mange gode hjelpere som har tilført uvurderlig kompetanse og lidenskap til å ta idéen videre til det den er i dag.

Selv om idéen til Sanasella er min, er veien frem til den ferdige frisørstolen drevet av inspirasjon, fra andre med samme lidenskap som meg selv. De jeg snakker om, er bransjekollegaer fra hele landet. 7 av 10 sykmeldte frisører oppgir statiske arbeidsstillinger med påfølgende smerter som årsak til sykefravær (Fafo, 2013). Det gjør noe med motivasjonen til et bankende frisørhjerte.

For veien frem til Sanasella har hele tiden hatt èn drivkraft for meg: Kjærligheten til frisørfaget. Jeg elsker faget mitt, og jeg ønsker å være i jobben min i mange år fremover. For meg handlet det om å ta et valg mellom det å gi meg som frisør, eller å bidra til en positiv forandring i bransjen. 

SOM HEADQUARTER-MEDLEM FÅR DU KICKBACK HOS SANASELLA.


Kontakt

Sanasella AS

Skibåsen 44

4636 Kristiansand S

salg@sanasella.no

Lena Staddeland

gründer

+47 971 60 692

lena@sanasella.no

kampanjer fra id HAIR

Postet av Headquarter As den 12. Sep 2021

Takk for hyggelig HQ møte i Tønsberg

Det var fantastisk å kunne samles på den måten igjen og veldig hyggelig å treffe dere alle. Vi ønsker å følge opp den gode følelsen med noen hyggelige tilbud på noen av våre mest solgte produkter.

For å bestille kan du sende mail til kundeservice@idhair.no eller ringe
tlf. 416 28 500


Se nyhetsbrevet her 

Klikk her for å bestilleHUFS - Messetilbud til alle i én uke!

Postet av Headquarter As den 10. Sep 2021

Ta kontakt:

Daglig leder: Stian Støp

Mail: stian@hufs.no

Mob: 41 47 71 77

Hjemmeside: www.hufs.no
HQ-tilbud på iSMOOTH & iBLEACH fra iAM4u

Postet av Headquarter As den 8. Sep 2021


Medlemstilbud som varer tom. 30.september


ISMOOTH

1000 ml Pre-treat shampo

1000 ml Extreme

 500ml Express

1000 ml Mask

 250 ml Home care shampo      x3

 250 ml Home care conditioner x3

 

Ordinær pris: 9545,- 

HQ tilbud: 4800,-
https://en.iam4u.it/ismoothIBLEACH Black paste

 

 500g Ibleach Black paste

1000 ml Vol.10     (3%)

1000 ml Vol. 20    (6%)

1000 ml Vol. 30    (9%)

1000 ml Vol. 40  (12%)

 

Ordinær pris: 1390,-

HQ tilbud: 650,-
https://en.iam4u.it/ibleachplex
Kontakt:

Eco Cult AS/

Camilla Eldegard

Adresse:

Bygdøy Allé 25

0262 Oslo

Telefon:

93 42 30 92

Mail:

camilla@ecocult.no 

Hjemmeside:

 www.ecocult.no

https://en.iam4u.it/ghd Pink Limited edition - TAKE CONTROL NOW

Postet av Headquarter As den 23. Aug 2021

ghd pink collection, som støtter globale brystkreftorganisasjoner, og som minner kvinner på å undersøke seg selv hver måned. Kolleksjonen består av ghd platinum+ rettetang, ghd gold® rettetang og ghd helios™ hårføner i en flott rosa nyanse med det viktige budskapet om å "Take Control Now" – som en vennlig påminnelse om å undersøke brystene selv hver måned.

 ghd donerer 30 kr per solgte produkt fra Pink-kolleksjonen for å hjelpe brystkreftforeninger rundt om i verden for 17. året på rad.
ghd unplugged - første ledningsfrie styler!!

Postet av Headquarter As den 20. Aug 2021


Unplugged

 

NYE GHD UNPLUGGED – bærbar og powerful; 

Det eneste ledningsfrie produktet på markedet med den garanterte ytelsen som en vanlig ghd styler som sikrer deg at du alltid har godt hår når som helst og hvor som helst.

Hybridteknologien med co-lithium inneholder et avansert litiumbatteri med lang levetid for pålitelig trådløs bruk. Dette i kombinasjon med gold standard dual-zone sikrer at den optimale stylingtemperaturen på 185 °C overvåkes konstant over begge platene for rask, elegant og glatt styling uten ekstrem varme.

Fra treningssenteret til middagen, til skrivebordet og dansegulvet –  ghd Unplugged er din perfekte partner med kompakt design og reisevennlig USB-C-lading.

For noen ganger kan det hende du trenger en touch up ... no strings attached.HUFS - Summerdeal - Giveaways til kundene

Postet av Headquarter As den 6. Jul 2021


Nå har du muligheten til å lage en giveaway-kampanje som gir din salong oppmerksomhet på sosiale medier. 

Ved kjøp av HUFS-varer for 3000,- 

får du med 4 signerte capser (verdi 400,- pr caps), som du kan kjøre giveaway med i dine sosiale medier.

 

EKS på konkurranse :

"tagg en som fortjener denne HUFS-capsen, signert av OL- og VM-vinner Johannes Klæbo."

Som vanlig kan du bestille enkelt via deres nettbutikk eller sende dem en mail på post@hufs.no

Vi og HUFS ønsker dere en GOD SOMMER!

HUFS AS

 

Åpningstider:
 Man-Fre 9-15

Adresse:
Vestre Rosten 102
 7075 Tiller

                                                                           Kundetelefon:
                                                                          +47 930 20 100De siste nyhetene fra Wella Company!

Postet av Headquarter As den 21. Jun 2021Sebastian No.Breaker

Leave-in Bonding Spray

 • Opptil 99 % mindre brekkasje*
 • Opptil 4 ukers glatthet
 • Bidrar til å reparere selv alvorlig skade forårsaket av varmeverktøy og kjemikalier
 • 87 % ingredienser av naturlig opprinnelse
 • Uten animalske avledede ingredienser

 

*vs low conditioning shampooPROFF TIPS FRA VÅR SEBASTIAN EKSPERT KIRSTI SOLBERG:

Bruk No.Breaker som en klippelotion! Det gjør det enkelt å gre gjennom, har bonding-effekt og gir volum til stylingen.Elements


Oppdag nye Elements med opptil 99% ingredienser av naturlig opprinnelse*. Fri for animalske ingredienser og formulert uten silikoner og sulfater.


Vår mest skånsomme hårpleieserie for sunt hår og hodebunn. Ny emballasje laget med resirkulert og resirkulerbare materialer.

 

*fra 91-99% avhengig av produkt

K18 Sommerkampanje!

Postet av Headquarter As den 4. Jun 2021


K18 Sommer Trio!


Nå tilbyr Verdant en superfin sommerpakke som sikrer best mulig resultat når du bruker K18 Mask🤩
Kunden får med seg den bestselgende detox shampoo, Maxi.Wash fra Kevin.Murphy i reisestørrelse. Den fjerner fett og produktrester fra hår og hodebunn, uten å strippe håret for naturlige oljer samtidig som den er fargebevarende. Maxi.Wash gir deg et hår som lettere kan absorbere K18 Masken. Resultatet er at produktet trekker seg raskt inn i håret uten å legge seg som et lag på
utsiden av gamle produktrester. Dette betyr mindre sløsing av produkt og man unngår følelsen av belegg på håret som kan oppleves som fett hår. Vi har også passet på at alle får med seg en fin liten reisestørrelse med K18 Mask 5ml, de kan ta med seg på tur i sommer. Alt dette får man til en sommerhyggelig pris 🤩


Kjøp
1 x K18 Repair Mist 150ml
1 x K18 Repair Mask 150ml
12 x K18 Repair Mask 50ml12 x K18 Repair Mask 5ml
12 x Kevin Murphy Maxi Wash 40ml


Rabatt: 24%
Veil pris: 795,- (ord. samlet verdi 1.123,-)


Din kunde:
Kjøp K18 Repair Mask 50ml for kun 795,-, og få med K18 Repair Mask 5ml og Kevin Murphy Maxi Wash 40ml på kjøpet (ord. samlet verdi 1.123,-)

Adresse:
Verdant AS
Storebotn Næringspark
5300 KLEPPESTØ

Telefon:
56 15 68 00

e-post:
post@verdant.no

nettside:
www.verdant.noamika has the kure!

Postet av Headquarter As den 25. Mai 2021

amika has the kure

Fire nye favoritter – snart i salongen!

Alle frisører fungerer også som livredder for skadet hår. Det er jo ofte slik i salongen at det kommer inn kunder som vil at du skal «redde» hår som har vært utsatt for ekstrem varme, dårlig utførte hjemmefarginger eller enda verre – rett og slett er blitt glemt!

Nå får du heldigvis sårt tiltrengt hjelp i salongen til alle fortapte tilfeller – 

amika lanserer nemlig hele fire nyheter i sin populære Repair-serie: 

 1. The Kure Bond Repair Shampoo (oppdatert versjon)
 2. The Kure Bond Repair Conditioner (oppdatert versjon)
 3. The Kure Multi-Task Repair Treatment (nyhet!)
 4. The Closer Instant Repair Cream (nyhet!)

Produktene i serien er beriket med veganske proteiner, planteoljer og fremfor alt den nye Bond Cure-teknologien. Den behandler de svake bindingene i håret og reparerer dem, samtidig som du får all den hårpleien du trenger. Vi snakker vegansk effektivitet! 

Sjampo og balsam som styrker, mykgjør og gir nytt liv til tørt hår og hår som er svekket eller skadet av kjemisk behandling eller varmestyling. De er næringsbomber for håret, samtidig som de tilfører fuktighet og bidrar til å forebygge skader. 

Med The Kure Multi-Task får du en reparerende hårkur som på bare 60 sekunder bidrar til å styrke skjellagene og forebygger fremtidige skader. Produktet kan også brukes som leave-in i håndkletørket hår. 

The Closer Instant Repair Cream er en 2-i-1-behandling og stylingkrem som lukker flisete spisser, samtidig som den på lengre sikt styrker håret for å forebygge fremtidige skader – «like a trim in a bottle».

amika er ekspert på å ta pulsen på dagens trender, og det er også derfor de lykkes med å utvikle relevante produkter som kunder leter etter og vil ha. Det er utenfor boksen, lekent, innovativt og fremfor alt effektivt på en og samme gang. Det er sannsynligvis også derfor de ble kåret til et av verdens sterkeste skjønnhetsmerker i 2020 av WWD (Women’s Wear Daily).

Vil du vite mer om nyhetene i Repair og resten av serien? 


Ta kontakt med HeadBrands. 

amika finner du eksklusivt hos HeadBrands.

Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.noHUFS-lansering HeadQuarter-kampanje!!

Postet av Headquarter As den 12. Mai 2021

2 ULIKE INTROTILBUD 


Introdeal som gjelder for HQ medlemmer.

Veiledende        4500,- for full pakke / HQ pris 3500,-

  Veiledende       2000,- jenteprodukter / HQ pris 1500,-


tilbudet gjelder ut juni 2021Ta kontakt:

Daglig leder: Stian Støp

Mail: stian@hufs.no

Mob: 41 47 71 77

Hjemmeside: www.hufs.noNyheter fra L´Oréal-huset mai-juni 2021

Postet av Headquarter As den 11. Mai 2021

se her i pdf for bedre kvalitet :)

PPD NYHETSBREV MAI OG JUNI 2021.pdf

HUFS Pre-launch 5.mai kl 19

Postet av Headquarter As den 4. Mai 2021Onsdag 5 mai kl 19:00 kjører HUFS (Johannes Klæbo og Stian Støp) en kort uformell live HUFS update, med fokus på en spennende nyhet de ønsker å dele med dere før den slippes på markedet 21 mai.

 

19:00 Velkommen og status

19:10 Kort film om vår nyhet

19:15 QA

19:30 Ferdig

Live pre-launch vil foregå på Youtube;

HUFS Prelaunch - YouTube 


Stay tuned!!


Vi gleder oss!


God kveld :)Shopitag - kom i gang med nettbutikk!

Postet av Headquarter As den 4. Mai 2021

 

Kom i gang med å selge produktene dine på nett med Shopitag!

Vil du tilby kundene dine muligheten til å bestille hårproduktene sine direkte fra deg gjennom din egen nettbutikk?

Shopitag er en løsning hvor du nå enkelt kan starte din egen nettbutikk for kun 258 NOK i måneden og kun 1% kommisjon av nettsalget ditt. Det er derfor den opplagte muligheten for deg som gjerne vil komme i gang med å selge produkter via internett.
L´Oréal har klargjort produktkatalogen deres med merkene L´Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, shu uemura og Matrix, så du enkelt kan sette opp din egen nettbutikk med Shopitag.
 Vi er inne i en vanskelig tid, og derfor vil Shopitag gjerne tilby de første 50 L'Oréal-kundene 2 måneder gratis.

Les mer: https://shopitag.com/loreal-no 

Merk at L'Oréal ikke har noen økonomisk interesse i at du oppretter deg på Shopitag - de har kun klargjort produktkatalogen for nettbutikker som opprettes der. Hvis du oppretter en nettbutikk via Shopitag, vil dette skje gjennom en avtale mellom deg og Shopitag. Du er selv ansvarlig for at nettbutikken din overholder alle lovkrav.

 amika- All hair is welcome!

Postet av Headquarter As den 27. Apr 2021

AMIKA TAR STANDPUNKT TIL MANGFOLD – ALL HAIR IS WELCOME!

Amika lanserer nå kampanjen «All hair is welcome!» for å tydeliggjøre sitt standpunkt i samfunnet og få kundene til å relatere til varemerket. – Synet på hva som ble regnet som vakkert føltes veldig innsnevret da vi startet amika, enten det var alder, hårtype – til og med hudfarge, sier Chelsea Riggs, Brand President hos amika.
Visste du at amika betyr venn på esperanto? Det sier mye om grunnlaget de står på. Amika er en venn for variasjon, en venn for miljøet. En venn for et inkluderende samfunn der du skal kunne skape det som er skjønnhet for deg, med produkter som inneholder bevisste ingrediensvalg og med tydelig trendfølelse. Men amika er mye mer enn kvalitetsprodukter.

Nylig lanserte det Brooklyn-baserte selskapet kampanjen «All hair is welcome!» for å skape større bevissthet hos forbrukerne om hva varemerket står for – en venn for håret, hårstylister, til henne, ham og deg.
– Vi er kjent for våre lekne forpakninger og effektive produkter, men vi følte at hensikten vår og målet vårt ikke kom helt frem, forklarer Chelsea Riggs.
Hun forteller videre at de med kampanjen «All hair is welcome!» vil tydeliggjøre amikas standpunkt slik at kundene ikke bare verdsetter selve produktene, men også kan relatere til varemerket på et følelsesmessig og personlig plan. Være inkluderende, hylle mangfoldet og verne om vennskap.

– Synet på hva som ble regnet som vakkert føltes veldig innsnevret da vi startet amika, enten det var alder, hårtype eller til og med hudfarge. Det passet overhodet ikke for oss, forteller hun.
– Selv om amika har utviklet seg enormt siden starten i 2007, er vårt DNA fortsatt det samme. Vi startet som outsidere på markedet og betraktet skjønnhetsbransjen gjennom en annen linse. Med en fortsatt tydeliggjøring av hvem vi er, kan vi fortsette å styrke båndet til kundene våre.

 Kampanjen består av en rekke filmer og bilder med ulike mennesker som forteller sine historier om hvem de er og hva slags forhold de har til håret sitt. Kampanjen kan følges på amikas sosiale medier. 

Det spiller ingen rolle om håret er rett eller krøllete, tynt eller tykt, farget eller ubehandlet 

– alle typer hår er velkomne!
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.noFour Reasons Original <3 - When eye candy meets soul food

Postet av Headquarter As den 8. Apr 2021

WHEN EYE CANDY MEETS SOUL FOOD

brand hos HeadBrands


I februar 2021 lanserte Four Reasons serien Original - 

en serie som kompletterer det allerede brede sortimentet!

Som frisør handler det om å anbefale kundene bra og rimelige produkter som dekker en mengde ulike behov, noe Original-serien gjør det enkelt for frisøren å gjøre. Serien er morsom og lett å like, omtrent som en bra venn. Med Original feirer Four Reasons individualitet, mangfold og valgfrihet. 

Serien oppmuntrer hvert individ å uttrykke sitt indre “jeg”. 

Vær alltid deg selv - syng for full hals, dans av glede, feir de små stundene i livet stort og nyt hver liten seier i hverdagen! 

Den kommer i en fargepalett som påminner deg om positiv energi og lekne stunder med en stemning som er uventet, banebrytende og totalt elskelig!

Vi ønsker velkommen det nye vidunderlige og uperfekte med farge, glitter og en og annen søtsak... 

stay weird!

Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.nonytt merke i Headquarter - iAM4u !!!

Postet av Headquarter As den 7. Apr 2021

ISMOOTH EXTREME

ISMOOTH EXPRESS


ISMOOTH

ISMOOTH EXTREME ER EN ORGANISK UTGLATTENDE BEHANDLING MED AVANSERT OG NYTENKENDE TEKNOLOGI.


Den gjør håret glatt og blankt, og gir en myk følelse.

Den inneholder ingredienser som:

 • Arganolje
 • Tiaréolje 
 • kokosolje
 • Chamomille
 • linseolje
 • grapefrøolje
 • macadamia og mandelolje
 • rosebladolje
 • hveteprotein
 • silke
 • aminosyrer
 • panthenol
 • lotusblad-ekstrakt. Denne presise blandingen av ingredienser reparerer håret og gjør det silkemykt, helt glatt og blankt. Den inneholder også et fargebevarende molekyl, men varmen tar allikevel noe av fargen

Ismooth Extreme er fuktighetsgivende og anbefales til alle ekstreme tilfeller av krøllete , bruset, hardt bølget eller skadet hår. Ta alltid strekktest på veldig bleket hår.Resultat: 100 % glatt, sterkt og glansfullt. Anti-frizz, fuktighetsbeskytter og reduserer tørketiden.

Varerighet: 3-6 mnd*

*avhengig av hjemmepleie. Vi anbefaler Ismooth shampoo, balsam og maske.

Tid på behandlingen: 2-4 timer avhengig av hårtykkelse og lengde.

Ved ekstreme tilfeller, som afro eller glasshår, anbefales det å ta behandlingen på nytt innen 8-12 uker. Da til en redusert pris. Varigheten vil da vare 6 måneder og kanskje lengre.

Etter et par behandlinger tar man kun ettervekst.


ISMOOTH EXPRESS 

er en organisk anti-frizz og glattebehandling med avansert og nytenkende teknologi.

Håret blir naturlig glatt, og får et sunt og blankt utseende.

Den inneholder ingredienser som vitaminer, arginina, aminosyrer, keratin og baobab-olje.

 Denne formelen forbedrer, styrker og reparerer håret, som resulterer i et silkemykt og blankt hår.

Ismooth Express anbefales på lett bølget,bruset/frizzy hår med normal/god hårkvalitet.

Extreme og Express kan blandes. Da med virketid 20-30 minutter.

Varer 2-4 mnd avhengig av hjemmepleie. Vi anbefaler Ismooth shampoo, balsam og maske.

Tid: 1,5 -3 timer

Ismooth keratinbehandling går ikke inn i håret å gjør noe med bindingene. Den legger seg i skjellaget og forsegles med varme som et skall utenpå hårskaftet. Extreme gir også mye fuktighet, derfor anbefales denne på skadet hår fremfor Express.

 

FØR OG ETTER


IBLEACH

Ibleach Powder er en helt fantastisk bleking som inneholder plex/bonder som bevarer mye av hårkvaliteten og glans, men allikevel lysner raskt og opp til hele 11 toner! Den unike teknologien gjør blekeprosessen enklere for både kunde og frisør. Bør ikke brukes i hodebunn! Kommer med volum 5,10,20,30 og 40 som også inneholder Plex. Blandes 1-2.

IBleach creme er en krembleking som inneholder sort pigment for å få et kaldere resultat. Den inneholder Plex/Bonder som styrker håret og gjør at slitasjen blir mindre. Den lysner opp til 9 toner og kan brukes i hodebunn. Hårkvaliteten og glans bevares. Blandes 1-2


BLEACH NO BLEACH

En lysnende fargekrem som verken er bleking eller lysfarge.

Den lysner kunstig pigment uten å bare bringe frem de varme rød/orange tonene, så man sjelden trenger å ha gloss/minicolour over.

Lysner opp til 7 toner. Gir en naturlig solbleket look uten å skade håret. Inneholder Plex. Blandes 1-2/2,5


IPIGMENTS

Består av 19 lekre direktfarger, 9 crazy colours og 10 naturfarger, som kan mikses i det uendelige.

Ved hjelp av magnetisk tiltrekning fyller fargekremen skjellaget og reparerer skadede områder. Dekker 100 % grått hår og varer lengre enn en oksiderende farger. Helt allergivennlig og uten PPD og oksydanter. Et must i enhver grønn salong.

Kontaktperson: 

Camilla Eldegard

Adresse:

Bygdøy Allé 25

0262 Oslo

Telefon:

93 42 30 92

Mail:

camilla@ecocult.no 

Hjemmeside:

 www.ecocult.noFRØYA COSMETICS x LENE ORVIK -limited edition-samarbeid-

Postet av Headquarter As den 6. Apr 2021


Adresse:
Frøya Cosmetics
Frognerveien 44
0266 Oslo

Telefon:
400 90 527

E-post:
post@lacosmetica.no

Nettside:
www.froyacosmetics.no

Følg:It´s all about blonds! GOLDWELL - ONLINE EVENT 27.MARS

Postet av Headquarter As den 25. Mar 2021


It´s all about blonds


Bli med ONLINE 27. mars når GOLDWELL lanserer sine nye lysningsprodukter, Light Dimension!

 

Nesten 2000 påmeldte så langt!

 Det blir artister fra hele Nordics & gjesteartister, de vil vise de siste lanseringer og trender.

Bli med på vårt online event for å få inspirasjon rett hjem i stua😊

 

Dato: 27.03.2021

Tid: 15.00-16.00

Sted: Online

Pris: GRATIS

 

Samle salongen og finn fram champagnen!!

 

Påmelding klikk på linken 👇🏻

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe45sRcj-OxA0QRMQo0GTVgl119cE95SDb9inh2FMGpNrrjbg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0Save The Date 29/3 - verdenspremiere på nyhet fra L´Oréal Professionnel

Postet av Headquarter As den 23. Mar 2021

Neste uke kommer L´Oréal til å presentere årets største nyhet fra L’Oreál Professionnel! 

 

Ved farge-, balayage- og blekebehandlinger kan håret brekke av og fargene er ofte uforutsigbare. Med den aller nyeste teknologien fra L’Oreál-huset vil de sikre at fargeresultatet blir mye mer pålitelig og håret absorberer fargen på en optimal måte, uten å påvirke lysningsevnen.

 

For å feire lanseringen er du/dere hjertelig velkommen til den digitale verdenspremieren 29.mars kl 10.00-11.00

 

LINK TIL PÅMELING

 

Ta deg en tidlig lunsj i solen og bli med fra pc eller telefon:)
Nexus frisør i Tønsberg vurderes solgt!

Postet av Headquarter As den 15. Mar 2021

Bedriften ble etablert i 1973 med to lærlinger på Tolvsrød utenfor Tønsberg.

Åpnet en ny salong i 1995 i selveide lokaler i Snorres gate i Tønsberg sentrum. Senere leide vi to lokaler i sentrum og drev på det meste 4 salonger, og Nexus Frisør ble da et av det mest kjente merkenavnet i byen.

Salongen i Storgaten 25, som nå vurderes solgt, er i selveide lokaler på gateplan. Storgaten er «Byens Handlegate».  Salongen ligger like ved Tønsberg Torv.

 

Salongen åpnet i 2009 i et tidligere banklokale og er på ca. 250 m2, og ligger på gateplan. 

Inneholder et stort og åpent lokale på ca. 100 mmed 10 kundeplasser. I tillegg er det 3 kabinetter på omtrent 12 mhver. Her er det mulighet for flere aktiviteter som hudpleie, kroppspleie, massasje eller fremleie til andre.  Kontor og spiserom er i samme etasje.

Underetasjen har et stort åpent lokale på ca. 30 m2, (for .eks. til brudesalong).  Samt garderobe, lager, 2 wc og vaskerom. 

Vi er 6 ansatte med ca. 5 årsverk. Omsetningen 2020 var på 3,8 millioner, selv med 47 dager koronanedstenging og alle permitterte. Etter den pålagte nedstengingen er ingen blitt permitterte.

Etter oppnådd pensjonsalder er salongen nå ledig for andre.

Pris må avtales. Hjelp til finansieringen kan bli aktuelt. 

Rask overtakelse hvis ønskelig. 

Send en presentasjon med CV om deg selv til: 

marit@nexus-frisor.no  

Har du spørsmål kan du ringe meg på 934 01 660

 

 Med vennlig hilsen

Marit Valebjørg Ørpen 

Nexus Frisør as
SAVE THE DATE - HQ ON TOUR 3.-5. September 2021

Postet av Headquarter As den 18. Feb 2021

SAVE THE DATE

HQ ON TOUR 2021 

3.- 5. SEPTEMBER

TØNSBERG

QUALITY HOTEL


I år går vi for tur, og vi håper dere alle, både medlemmer og leverandører ønsker å samles. 

Vi ser frem til en sosial og faglig helgetur med HeadQuarter-gjengen!

 

Varme hilsener fra oss i HeadQuarter


Mer informasjon kommer fortløpende
Tono & Gramo fakturering etter HQ-avtale

Postet av Headquarter As den 10. Feb 2021


Tono og Gramo fakturer i disse dager vederlag for musikkbruk. 

Høsten 2020 fremforhandlet HeadQuarter en egen pris med TONO og Gramo for sine medlemmer?

Dette er en årspris uavhengig av kvm og antall åpningsdager, lik for alle salonger.

Vi har tidligere sendt ut info om dette ; https://www.headquarter.no/p/55622/tono-og-gramo-vederlag


Dersom  salongen ikke spiller musikk er det bare å gi beskjed enten direkte til Tono/Gramo eller oss, så blir dere kreditert.

Sterkt fokus på tilsyn av smittevern - Gratis webinar om smittevern fra Avonova (tidligere Stamina Helse)

Postet av Headquarter As den 4. Feb 2021

Arbeidstilsynet har varslet et sterkt fokus på tilsyn av smittevern i en rekke bransjer [https://www.arbeidstilsynet.no/nyheter/brudd-pa-ivaretakelse-av-smittevern-i-ett-av-tre-tilsyn] den kommende tiden. Har du ikke kartlagt og vurdert risikoen for smittefare, samt dokumentert rutiner og prosedyrer, risikerer du høye bøter og i verste fall nedstenging. Avonova er Norges ledende bedriftshelsetjeneste og eksperter på smittevern. HeadQuarter har et samarbeid med Avonova som din bedrift kan nyte godt av, og under ser du tre av deres tilbud knyttet til smittevern og koronapandemien:

 

 1. Smittetrygg bedrift
   
  Gjennom Avonovas 3-stegs-modell oppnår du følgende:
 • Møter Arbeidstilsynets krav
 • Holder virksomheten din i drift selv ved smitteutbrudd
 • Ansatte, kunder og partnere føler seg trygge og ivaretatt

 

Les mer om tjenesten Smittetrygg bedrift her. [ www.avonova.no/smittevern/smittetrygg-bedrift

 1. Koronatest
   
  Avonova tilbyr koronatesting over hele Norge. Med en negativ test kan arbeidere fra utlandet komme raskere på jobb. Testing skaper også økt trygghet blant ansatte. Avonova tilbyr:
  - Kort svartid
  - Grupper av ansatte kan testes på karantenested,
   - Enkeltarbeidere testes på alle våre kontorer


Besøk Avonovas nettside for mer informasjon om testing og bestilling.

 

 1. Gratis Webinar
   
  Meld deg på Avonovas gratis 45 minutters webinar om smittevern. Webinaret gjennomgår temaer som:
 • Enkle grep du kan gjøre for å redusere smittefaren
 • Arbeidstilsynets krav til smittevern og dokumentasjon av dette
 • Hvilken verdi bedriften får ved godt smittevern

 

Alle påmeldte får også webinaret tilsendt i ettertid - meld deg på her! [https://13jaye.videomarketingplatform.co/avonovas-webinar-om-smittevern/join]
Stort rekvisitautvalg fra Icon Hairspa

Postet av Headquarter As den 3. Feb 2021


Icon Hairspa tror på en fremtid som er grønn og ren. De er totalleverandør av profesjonelle produkter til hår- og skjønnhetsbransjen og det varierte sortiment består av alt fra hårpleie og -farge, makeup og hudpleie - til salonginventar og møbler. 

Det de også har er et stort utvalg av rekvisita:
Id HAIR - salongeksklusive vokser - forbedret utgave av originalene - HQ-tilbud!

Postet av Headquarter As den 27. Jan 2021

 


I disse tider er det  kanskje ekstra viktig at salongene har sortiment og produkter som er attraktive og konkurransedyktige prismessig opp mot netthandel, normal osv. Vi tror at hvis  salongene har det så vil sluttforbruker handle mer produktene hos dem.

 Id -voksene var i en årrekke den absolutte bestselger i mange av Headquarter-salongene i Norge,  og produktet var vel blant de produktene som var slått inn på kasseapparatet flest ganger. 

I og med at id-voksene er Skandinavias mest solgte stylingprodukt så er den også en meget sterkt merkevare. Nå som de første id-voksene har kommet på retail, så har Idhair Danmark  virkelig tatt tak i problemet og utviklet og produsert 2 nye bestselgere som kun er for profesjonelle frisører. 

 Dette er forbedret utgaver av originalvoksene i ny forpakning. 

 

Vi vet at salonger i Norge nå forsøker å tette det vakuumet som bestselgervoksene har gitt dem i form av salg og inntekt i mange år. Vi som distributør av id HAIR i Norge har litt erfaring selv ettersom vi driver fire salonger. Vi erfarer at bestselgere ikke lett lar seg erstatte. Sluttforbruker ønsker selvfølgelig den kvaliteten disse voksene har og går til utsalgssteder der de selges dersom salonger tar dem bort. 

Her kommer derfor et godt tilbud til dere HeadQuarter-medlemmer:


Adresse:

Hairconcept AS

Krittveien 92

4656  HAMRESANDEN

 

Telefon:

416 28 500

 
E-post:
kundeservice@idhair.no

Nettside:
www.idhair.no


 

 
Gratulerer til L´Oréal som for 5. år på rad blir fremhevet som verdensledende innenfor bedrifters bærekraft av CDP!

Postet av Headquarter As den 15. Jan 2021


Allerede siden 2013, da L’Oréal lanserte sitt første bærekraftige utviklingsprogram Sharing Beauy With All, har bærekraft og tiltak for å redusere det miljømessige fotavtrykket i produksjonen deres vært svært viktig for dem. I sommer lanserte de nye bærekraftsmål som skal nås frem mot 2030 gjennom programmet L’Oréal for the Future.  Du kan lese mer om deres bærekraftige program på nettsidene deres: https://www.loreal.com/en/commitments-and-responsibilities/for-the-planet/. Her finner du også informasjon om deres«gamle» bærekraftige program Sharing Beauty With All og resultatet av de målene de satte seg i perioden frem til 2020.

 Det er veldig gledelig å kunne annonsere at for 5. året på rad, har L’Oréal blitt fremhevet som verdensledende innenfor bedrifters bærekraft av CDP. Denne globale ideelle organisasjonen oppmuntrer virksomheter til å offentliggjøre sine miljødata og vurdere deres resultater og innsats for å bli mer åpen. L’Oréal er det eneste selskapet som har oppnådd i fem år på rad en trippel "A" for alle de tre miljøtemaene som er vurdert av CDP: klimaendringer, beskyttelse av skog og sikring av vann. I år gjorde totalt 9 600 selskaper sine data om miljøpåvirkninger, risikoer og muligheter tilgjengelig gjennom CDPs spørreskjemaer. Vedlagt finner du utdypet pressemelding.


L'Oréal for the future_booklet_2020_Norwegian.pdfNyheter fra L´Oreal-huset januar og februar 2021

Postet av Headquarter As den 14. Jan 2021


se nyheter i pdf-fil her for enda bedre kvalitet: Loreal nyheter jan-feb 2021.pdf

Adresse:
L'Oréal Norge AS
Postboks 404
1327 LYSAKER

Telefon:
 67 11 27 50


Mail:

Kontakt@loreal.com


Kontaktpersoner: 

Christopher Hansen – Salgssjef for L’Oréal Professionnel og Kérastase

Telefon: 91 70 27 01

Mail: Christopher.HANSEN@loreal.com

 

Christian Bendos Aune – Salgssjef for Redken, Shu Uemura Art of Hair og Pulp Riot

Telefon: 90 87 76 89

Mail: ChristianBendos.AUNE@loreal.com