SoMe - Use it to IMPACT people! to foredrag for dere som ønsker å blir bedre på salong- og hårkontoer

Postet av Headquarter As den 20. Mai 2022

I vår Social Media Talk den 7. juni møter vi Joceline Akgün, gründer og en av eierene bak den svenske frisørkjeden Creative Headz    @creativeheadz_se

Gå heller ikke glipp av vår Influencer Talk den 14. juni hvor vi møter danske Salli Marianna Villefrance  @im_salli  

Disse foredragene er spesielt for dere som ønsker å utvikle dere selv, og dermed bli bedre på å drive egen salongkontoer eller personlige hårkontoer.

Innholdet fokuserer på å skape seg en digital plattform og identitet. Joceline og Salli Marianna gir oss et innblikk i hva de selv har gjort for å oppnå suksess på SoMe.

 

Foredragene er helt gratis og åpne for alle.

Påmelding i lenken under.

 

PÅMELDINGEN HAR STARTET: https://live.ps-com.dk/lets-talk-social-media-and-influencers
Det er pretty good at Prettygood er tilbake i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 3. Mai 2022


Det er gledelig for oss å kunne informere dere om at PrettyGood nå er i HeadQuarter med sine merker Miram Quevedo og Noir. I tillegg kommer de nå med self tan-merket Harah beauty.


PrettyGood er distributør av eksklusive og prisbelønnede kvalitetsprodukter til det profesjonelle frisør- og hudpleiemarkedet i Norge. Våre produkter er å finne i noen av landets fremste frisør- og hudpleiesalonger. Vi har høyt fokus på faglig kunnskap, og vi er opptatte av å være innovative og ikke minst miljøbevisste. Vår filosofi er at når hud og hår skal pleies, er kun det beste godt nok.


Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.


Noir Stockholm styler, former og skaper med hår. En jobb de tror utføres best når det blir gjort med passion og perfeksjon. Noir Stockholm tilstreber alltid å gjøre noe annerledes og bedre, noe nytt.

Da Noir Stockholm ble utviklet ville de skape den perfekte kombinasjonen av hårpleie og styling. De har brukt noen av naturens beste råvarer og med moderne formler. Resultatet er en eksklusiv serie med unikt pleiende og effektive hårpleie- og stylingprodukter.
Serien er laget for å kunne skreddersy en hårpleierutine for ulike behov.
Alle produktene har gjennomgått omfattende tester i Noir Stockholms salong, ved redaksjonelle styling-jobber og på scenen.

Produktene er skapt med dufter av høyeste kvalitet. Hvert produkt har sin egen unike aura med varme og sensuelle toner. Hver signaturduft er designet for å fungere godt alene, samtidig som de skaper en personlig og eksklusive duft når de kombineres.

Noir Stockholm er opptatt av miljøet så vel som funksjonalitet.
Produktene er pakket i resirkulerbart aluminium, PET og miljømerket papir.

Hvert produkt har sin egen historie. Historier som springer ut fra tanker, visjoner og følelser, noen ganger fra dype personlige minner og situasjoner. Disse historiene vil Noir Stockholm nå dele som korte, inspirerende budskap på hver emballasje.


Prettygood AS

Jacob Fayes vei 8

0287 Oslo

+47 48 42 33 77

kontakt@prettygood.no

www.prettygood.no

Vinnere HÅR - Swedish Beauty Awards 2022

Postet av Headquarter As den 21. Apr 2022


Det er moro å se at alle produkter som vant priser under Swedish Beauty Awards 2022 er i vårt leverandørnettverk!

Kanskje du her får noen nye tips til it-produkter å tilby kundene;


 Årets Kit Shampoo / balsam under 600 KR
 

AMIKA

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Shampoo & Conditioner

Begrunnelse:

"Frisk duft, stilig flaskedesign og et innhold som renser, pleier og fjerner gylne toner i blondt hår. Et perfekt produktpar som passer på alle bad!"
Årets Kit Shampoo / balsam over 600 KR

KÉRASTASE

Curl Manifesto Bain Hydration Douceur & Fondant Hydration Essentielle

Begrunnelse:

"Denne duoen tilbyr mild og skånsom rens for både hår og hodebunn, samt vektløs fuktighet. Resultatet er sunt og fyldig hår med fantastiske spenst og kraft i hver krøll."

Årets Hårpleie under 300 KR

Davines

Heart of Glass Sheer Glaze

Begrunnelse:

"Ingredienser av høy kvalitet styrker, beskytter varmen og forlenger føningen, samt gir en ettertraktet glans som øker dybden i hårfargen. En vinner som gir håret mye kjærlighet!"Årets Hårpleie over 300 KR

Shu Uemura Art of Hair

Izumi Tonic


Begrunnelse:

"Wow! Her er et absolutt must for alle som bryr seg om å pleie det lange håret sitt, hvor effekten er merkbar allerede ved første gangs bruk. Ikke rart juryen tok bølgen!"


Årets Styling under 300 kr

ECRU NEW YORK

Curl Perfect Air-Dry Foam


Begrunnelse

"Smart stylingprodukt som lar deg kontrollere uregjerlige krøller, kan påføres lag på lag til ønsket effekt og enkelt aktiveres flere dager på rad. En vektløs vinner!"Årets Styling over 300 kr

R + Co

COOL WIND pH Perfect Air-Dry Crème

Begrunnelse:

"Pent sammensatt og velduftende krem som gir en lett og luftig følelse. Snille ingredienser temmer, gir glans og gjør håret enkelt å style helt uten hårføner eller varmeverktøy."


Årets Finish under 250 kr

BJÖRK

TÄMJA

Begrunnelse:

"Noen sekunder med rask temming temmer hvert egenrådige strå, så kan du stole på at håret holder seg perfekt time etter time etter time. Rene tryllestaven!"
Årets Finish over 250 kr

Davines

More Inside  - This is an invisible dry shampoo 

Begrunnelse:

Den luftige sprayen har usynlige krefter som løfter bort fett, smuss og talg uten å etterlate det minste spor. Resultatet? Uovertruffen glatt, rent og luftig hår.