Rekvisita fra Headbrands- nå også i Headquarter

Postet av Headquarter As den 8. Aug 2019

Fra 2019 har vi nå også rekvista fra Headbrands i Headquarters portefølje. Det vil si at du nå kan handle alt du måtte trenge av rekvisita hos Headbrands, og få ekstra rabatter!Oppdatert program for HQ ON TOUR Kristiansand 20.- 22. september

Postet av Headquarter As den 5. Aug 2019

HQ ON TOUR 2019- Oppdatert info!

Hei kommer litt oppdatert informasjon om hva som vil skje under dagene i Kristiansand. 


Fredag

Under fredagen får vi besøk av de ukronede kongene av barber; Leen og Bertus fra Reuzel. De kommer for å fortelle sin story, og deler av sin kunnskap på scenen. Disse gutta startet Schorem Haarsnijder & Barbier i Rotterdam, en av verdens mest kjente barbersalonger, og utviklet senere sine egne produkter som selges verden over; Reuzel!

Vil du lese mer om dem kan du klikke på bildet og få masse info;)


Leverandørpresentasjoner under mingling- nytt i år

Det er satt av tid både fredag og lørdag til leverandørstands og mingling. I år er det noen leverandører som kommer til å ha presentasjoner dere kan gå på i egne saler/møterom i denne tiden som er satt av til mingling og standbesøk. For eksempel kommer Coty til å holde en GHD-presentasjon på lørdagen i den største møteromsalen, og L´Oréal kommer til å ha en presentasjon på fredag. Vi anbefaler alle å få med seg mest mulig for størst utbytte av helgen :)


Et innlegg fra frisørverden

Eva Moi Skøie driver de 4  Majas-salongene på Sørlandet sammen med sine foreldre. Hun er formann i Lauget Agder og sitter i styret i NFVB. HUn kommer til oss for å snakke om hvordan hun mener fremtiden ser ut i frisørverdenen og hva salongene må gjøre for å henge med i tiden fremover! 

Visning: VI skrev tidligere at Aveda skulle ha en visning på lørdagen, dessverre er ikke dette tilfelle, og skyldes ikke en avlysning fra deres side, men en glipp hos oss. En visning blir det nok, så får vi vente i spenning på hvem vi kommer til å se :PFor deg som enda ikke har meldt deg på, her er link til arrangementet og påmelding:

https://www.headquarter.no/p/31669/arrangementetBestill Fatboy direkte fra deres nye hjemmeside!

Postet av Headquarter As den 5. Aug 2019Fatboy har nylig fått ny hjemmeside! Her kan du som forhandler eller sluttkunde få tips og triks samt bestille produkter!

Klikk her for å komme direkte til nettsiden.