Har du byttet til Elavon?

Postet av Headquarter As den 13. Des 2018

Har du ikke allerede benyttet deg av denne fordelen, minner vi om den igjen!Headquarter AS har signert en rammeavtale med Elavon Financial Services DAC på kortinnløsning av Visa, Mastercard, JCB, Union Pay, og Diners Club. Dette betyr lavere servicegebyr og raskt oppgjør for alle medlemmene. De som allerede er kunde hos Elavon blir automatisk satt ned i pris.

For de medlemmene som benytter en annen innløser i dag, vil Elavon kunne håndtere oppsigelsen for en smidig overgang og uten nedetid på terminalen. (kontakt HeadQuarter for å få tilsendt skjema for fullmakt for oppsigelse) 

Prisen som er fremforhandlet er en trappetrinnsmodell som er en fastpris til Elavon, som blir lavere jo flere medlemmer som benytter seg av tilbudet.

Fastpris(startpris) til Elavon: 0,65%

I tillegg kommer avgiftene til kortutsteder og kortnettverkene (Visa og Mastercard) som vanlig. Under vises totalkostnaden for alle kort


(de mest brukte kortene er Visa debet og Mastercard debet og kreditt, der prisen er fra 0,88%)

For spørsmål kan dere ringe Elavons salgsavdeling (8-16) eller vår kontaktperson Jeanette Lauritzen

Telefon: 810 33 008

e-post: salgtm@elavon.com


Partner Relationship Manager
 Elavon Merchant services
 Karenslyst Allé 11 | 0213 Oslo | Postboks 354 Skøyen
 T +47 22 43 22 77 | M +47 93 66 88 57 |jeanette.lauritzen@elavon.com 

Vi hjelper medlemmene våre å spare penger!

Postet av Headquarter As den 12. Des 2018


Vi i HeadQuarter jobber stadig med å finne kostnadsbesparende fordeler for deg som medlem. Det er svært gledelig for oss at vi allerede har spart mange av medlemmene våre for flere tusen bare på å velge forsikringer gjennom oss (Norwegian Insurance Broker) og flytte regnskapet over til Accountor.

Av eksempler kan nevnes en salong som fikk redusert sine kostnader knyttet til regnskap fra 120 000,- per år til  75 000,-

og på forsikring har to salonger spart henholdsvis 10 000,- og 17 000,- årlig.


Som et råd til alle våre medlemmer, vil vi anbefale å ta kontakt med våre samarbeidspartner på forsikring. For det første vil de kunne ta en gjennomgang og kartlegge det riktige behovet for deg og salongen, og for det andre er det veldig stor sjans for at prisen vil bli betraktelig lavere enn du har i dag.Kontakt:

22 47 68 00

megler@norins.no 

www.norins.no 


Føler du også at det går veldig mye penger til regnskap? Mangler du samtidig god kontroll over resultater i sanntid? Ta kontakt med Accountor som kan finne en moderne og enkel løsning for deg og din salong. Mye kan effektiviseres, og når man effektiviserer sparer man også penger!Kontakt:

Kontaktperson: Tom Ekberg-Aas, Salgssjef

 

Tlf:; +47 947 87 074

 

Mail: tom.ekberg-aas@accountor.no

 

nettside: www.accountor.no
Går det lus igjen?!

Postet av Headquarter As den 3. Des 2018
HVORDAN REDDE KUNDENE DINE I LUSESESONGEN?

Beautyproducts AS er en stor leverandør i hudpleiebransjen, og blant alle deres store merker som Intraceuticals, PhFormula, Guinot, Nimue, Kalahari, St.Tropez, Sanctuary Spa og Mii Cosmetics dukker denne lille vakre serien opp;

Little Green- en grønn hårpleieserie for babyer, barn og andre med sensitiv hud. Men det som gjør denne serien unik er at den også inneholder 3 produkter mot LUS, og som garanterer lusfrihet!

Noen ganger i året er det typisk lusesesong; ved barnehage- og skolestart, når våren kommer og luene skal av osv. 
Det kan jo være en fin service for kundene å minne dem på dette, og samtidig ha et produkt som forebygger og garanterer lusfrihet!

 

Alle produktene i Little Green Baby og Little Green Kids har en mild, deilig duft og er garantert tårefri ved hårvask!

Produktene i denne unike grønne serien inneholder bare naturlige ingredienser som pleier, beskytter, mykgjør og roer sensitiv barnehud. De er helt fri for giftstoffer, parabener, sulfater og allergifremkallende ingredienser. Produktene kan også brukes av barn med eksem. Hver formel er klinisk og dermatologisk testet.

 

Historien bak Little Green
Little Green er utviklet av bestefar til 11 og pioner innen skjønnhetsindustrien, Carmen De Pasquale. Han ble inspirert til å lage allergivennlige og trygge produkter til babyer og større barn da han så hvor mye giftstoffer og allergifremkallende ingredienser som var i de tradisjonelle baby- og barneproduktene.

Hele produktseriene består av 4 produkter for baby og 3 produkter for barn. Videre er det utviklet 3 spesial luseprodukter.

 

Ta kontakt med Beauty Products dersom din salong ønsker å ta inn denne serien. Privatkunder finner nærmeste forhandler under "vårt forhandlerregister" på www.beautyproucts.no

 

Ha en flott uke!

 
Jul med Cloud Nine

Postet av Headquarter As den 28. Nov 2018Footer logo

Turbinveien 3
NO - 0195 Oslo

Telefon: +47 66 85 01 00
Fax: 23 50 19 78© 2016 HeadQuarter AS