L´Oréalhusets nyheter!

Postet av Headquarter As den 24. Sep 2021For mer info, ta kontakt med L´ Oréal :

Adresse:
L'Oréal Norge AS
Postboks 404
1327 LYSAKER

Telefon:
 67 11 27 50


Mail:

Kontakt@loreal.com0 Kommentar

Amika- keep´em cool!

Postet av Headquarter As den 22. Sep 2021

Keep ’em cool!

Blonde kunders nye livredder – 
amika Bust Your Brass

Blondt hår kan være tørt, porøst og bare helt ... helt fantastisk. Vi må lære oss å pleie blondt hår på riktig måte! Amika vet hvordan, for de har nemlig oppdatert sin sølvsjampo og sølvbalsam i Bust Your Brass med sin Bond Cure-teknologi og lansert den helt nye, reparerende sølvhårkuren Cool Blonde Intense Repair Mask. 

Når produktene brukes sammen, er det klinisk bevist at de reparerer opptil 86 % mer, bidrar til 55 % mindre slitasje og gir kunden et sterkere og sunnere hår. Denne serien er til alle blondiner, og da mener vi alle. Naturlige, platinafargede, stripete, grå, iskalde – velg selv!

Det som gjør nettopp Bust Your Brass til den perfekte livbøyen for alle med blondt hår, er den smarte teknologien som identifiserer hvilke bindinger i håret som er svakest og dermed mest tilbøyelige til å brekke. Den går da inn og styrker disse for et fantastisk sterkt og livfullt blondt hår. De er dessuten proppfulle av næringsgivende og rikelig fuktighetsgivende, naturlige ingredienser som plantesmør og veganske proteiner.

Sammen holder vi blondt hår akkurat så vakkert som det kan være!

Du finner alle produkter fra amika på headbrands.no


Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på:

Ronja Almqvist, Brand Manager

ronja.almqvist@headbrands.se

+46 729 99 11 07

@headbrands

@amikaeurope0 Kommentar

Hairstylists for the future - by L´Oréal

Postet av Headquarter As den 17. Sep 2021


L´Oréal lanserte nylig Hairstylists For The Future, som er en del av deres bærekraftsprogram L´Oréal For the Future. Dette gjør de for at du som driver salong skal kunne være med på denne viktige reisen mot en bærekraftig fremtid :)

Den 20. september starter Climate Week NYC 2021, som er verdens største samling for bedrifter, regjeringer og organisasjoner, med fokus på å redusere klimafotavtrykk. Tema dette året er «Getting it Done» og vil vise hvilke handlinger vi alle kan gjøre mot «Decade of Action». 

L’Oréal er stolt sponsor til åpningsseremonien, og det er helt klart HeadQuarter også!!


Om ikke lenge er selve verktøykassen, med blant annet samarbeidspartner på avfallshåndtering etc, klar, og det vil da komme mer informasjon om hvordan dere kan implementere dette enkelt i deres frisørhverdag!

La oss sammen ta del i bærekraftige løsninger !!0 Kommentar

Belysningsleverandør med lysplan og stort produktspekter til deg som frisør

Postet av Headquarter As den 15. Sep 2021


Light House Company er belysningsleverandør som leverer belysning til en rekke forskjellige prosjekter. En av styrkene til Light House Company er at vi skreddersyr belysningen til de enkelte prosjektene for å oppnå det beste resultatet. Vi er spesialister på å skape den rette atmosfæren ved hjelp av fagkunnskap, strategi og kreativitet. For oss er hvert enkelt prosjekt unikt!

For å kunne opparbeide oss den brede porteføljen av suksessfulle prosjekter har vi alltid hatt et ønske om å skape banebrytende, kostnadseffektive og miljøvennlige belysningsforslag for våre oppdragsgivere. Dette har resultert i mange nominasjoner og priser.

Ettersom vi benytter oss av produkter i topp kvalitet, er vi svært trygge på at vi kan utgjøre en forskjell for nettopp ditt prosjekt.

FRISØRSALONGER

Når en tenker på belysning til frisørsalonger er det viktig med differensiert belysning til forhold i salongens ulike soner.

 Det er viktig med god arbeidsbelysning rundt frisørstolen uten å skape skygger eller ubehagsblending for frisør eller kunde. 

Samtidig som en skal ha god arbeidsbelysning er det viktig å skape en hyggelig atmosfære for kunden.


TRENGER DU NY BELYSNING TIL DIN SALONG, ELLER SKAL ETABLERE NY SALONG?

Ved å ta kontakt hjelper Light House Company til med å planlegge belysningen, dette inkluderer:

  • Lysplan tegnes skalert, og inneholder symbolforklaring med armaturforslag
  • Armaturliste
  • Bilder
  • Annen essensiell informasjon.
  • Pristilbud på foreslått belysning. 


Vi har et stort lager og kan sende ut varer fortløpende etter ønske. 

Sjekk ut deres brede produktspekter her; https://lhc.no/produkter/

Sjekk ut deres brede leverandørspekter; https://lhc.no/produsenter/


Som HeadQuarter-medlem får du egen rabattavtale hos Light House CompanyKontaktperson fra Light House Company

Kai Bekkelund

Key Account Manager

Mobil: (+47) 47 89 32 24

kai@lhc.no


BESØKSADRESSE

Light House Company

Trollåsveien 36

1414 Trollåsen (Kolbotn)

Org nr. 977285836
0 Kommentar

Sanasella - ny medlemsfordel i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 12. Sep 2021


JEG HAR ALLTID DRØMT OM Å VÆRE FRISØR. 

Helt siden jeg som liten jente ble dullet opp i mine første 80-tallsfrisyrer, har jeg sett opp til mamma som brant for frisørfaget. Det har aldri vært en hårsbredd av tvil: Det var frisør jeg skulle bli. 

Og frisør, det ble jeg, med egne salonger på Sørlandet. Og jeg elsket jobben min. Men et sted på veien kom jeg over en utfordring. Det var fortvilende, for jeg klarte ikke å se løsningen klart for meg.

Tross årevis med behandling hos fysioterapeut, smerter i nakke og rygg gjorde at jeg etter hvert stod overfor en omskolering. Skulle jeg gi opp jobben jeg elsker? Det var en vond tanke som stadig kvernet i hodet mitt.

Den kvelden for noen år siden husker jeg godt. Jeg løp opp til pappa, fortvilet. «Vi er nødt til å finne en løsning», sa jeg. Pappa er designingeniør, og vi satte oss ned ved tegnebrettet. Det ble startskuddet.

Løsningen bærer navnet Sanasella, en stol med frisøren i fokus. På veien mot målet har jeg hatt mange gode hjelpere som har tilført uvurderlig kompetanse og lidenskap til å ta idéen videre til det den er i dag.

Selv om idéen til Sanasella er min, er veien frem til den ferdige frisørstolen drevet av inspirasjon, fra andre med samme lidenskap som meg selv. De jeg snakker om, er bransjekollegaer fra hele landet. 7 av 10 sykmeldte frisører oppgir statiske arbeidsstillinger med påfølgende smerter som årsak til sykefravær (Fafo, 2013). Det gjør noe med motivasjonen til et bankende frisørhjerte.

For veien frem til Sanasella har hele tiden hatt èn drivkraft for meg: Kjærligheten til frisørfaget. Jeg elsker faget mitt, og jeg ønsker å være i jobben min i mange år fremover. For meg handlet det om å ta et valg mellom det å gi meg som frisør, eller å bidra til en positiv forandring i bransjen. 

SOM HEADQUARTER-MEDLEM FÅR DU KICKBACK HOS SANASELLA.


Kontakt

Sanasella AS

Skibåsen 44

4636 Kristiansand S

salg@sanasella.no

Lena Staddeland

gründer

+47 971 60 692

lena@sanasella.no
0 Kommentar

Powered by: Bloc