SÆTHER ble grunnlagt i 1983 av Ellinor Sæther og like lenge har virksomheten båret hennes navn.

Ellinor Sæthers sterke filosofi er rotfestet i å håndtere alle brands, som om de var hennes helt egne og alltid med en ustoppelig oppmerksomhet på merkevarebygging, salg og rekruttering av de riktige menneskene. Et av hennes mantraer er “It’s a people’s business“.

«Vi tror på at de riktige menneskene og de riktige merkene innenfor profesjonelle hårprodukter (og beauty), kan gjøre en positiv forskjell for deres salong! Det er det vi kan hjelpe dere med hos SÆTHER Professional.»


I Norge fører Sæther Pro pr nå merke Iles Formula og ECRU New York.
WENDY ILES er vidt anerkjent som en av skjønnhetsindustriens mest respekterte og etterspurte eksperter. I løpet av hennes 40 år i bransjen har Wendy skapt noen av de mest ettertraktede looks som ses på verdens mest prestisjetunge bladomslag, A-listekjendiser og globale kampanjer for luksusmote og skjønnhetshus som Dior, Chanel, Louis Vuitton, Hermes og tidligere globale hårpleiemerker.

Wendy var høyt respektert for sin gjennomgående ekspertise, hengivelse og lidenskap, og ble også kjent i den indre sirkelen for sin mirakuløse evne til å forvandle det mest torturerte håret til det som nå er blitt allment kjent som den egne ILES FORMULA-finishen; praktfullt, skinnende og velpleid hår som tar pusten fra deg.

Og dermed ble ideen om ILES FORMULA til. Wendys kolleksjon, som har vunnet flere priser, utviklet og skapt for å etterkomme etterspørselen fra hennes kjendisklienter, er et friskt pust i et overfylt marked til en voksende og lojal målgruppe med mer enn 2000 salgssteder over hele verden.

Enkelhet i møte med maksimal ytelse med ILES FORMULA 3-trinnssystem. Formlene pleier, reparerer, gir næring, styrker og beskytter og forvandler øyeblikkelig alle hårtyper fra den aller første behandlingen og frem til Iles Formulas signaturfinish.Born in the Salon

Vi er stylister og makeupartister.

Vi er salongeiere.

 Vi er eksperter med 45-års erfaring innenfor alle deler av skjønnhetsbransjen og spesialiserer oss på styling-produkter.

Ecru er utviklet for stylister og frisører som verdsetter kvalitet og kreativitet, og som kun tilbyr kundene det beste i sin salong.

Vi forstår utfordringene i din virksomhet fordi vi opplever dem hver dag.


Vårt Ansvar

Å ta hånd om din sikkerhet og miljøet er vårt Ansvar.

Vårt bedriftsanlegg integrerer 2200 solpanel, noe som genererer en betydelig del av energibehovet for bedriften. Dette reduserer indirekte drivhusgassutslipp, luftforurensning og vannforurensning.

Vi velger nøye ut ingredienser av høyeste kvalitet og skaper en formel som sikrer at hvert produkt ikke bare gir et profesjonelt resultat, men også oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene og internasjonale bestemmelser. 

Vi balanserer bevisst estetikk med et utvalg av miljøvennlige materiale for alle pakninger.


Vi har redusert bruken av plast for alle våre gavepakninger.

Vi er omtenksomme i vårt materialvalg og fortsetter å utforske alternative metoder for å minimere karbondioksidavtrykket vårt

Vi reduserer avfall ved produksjon og distribusjon

Vi gjenvinner alle kartonger vi brukerE. Sæther AS

Lysaker Torg 25 | 1366 Lysaker | Norge
 Email: Oivind.Birkeland@saethernordic.no 
 Kundeservice: +47 400 1662| Cell: +47 9222 2932

Please visit us at: www.saether.dk