BEAUTY & VELVÆRE  


Bransjen vår er i en glidende overgang med Beauty & Velvære og det er således naturlig at vår leverandørportefølje gjenspeiler dette. Vi har i dag flere leverandører innen helhetsbegrepet skjønnhet, som dekker produkter innen hår, make up, vipper- og brynbehandlinger, negledesign, fot og hud.

Mange av leverandørene tilbyr også kursing.

Leverandørene er lagt opp i alfabetisk rekkefølge, med link direkte til deres hjemmeside. Følg dem også på sosiale medier for å få med deg kampanjer, nyheter, tips og triks. Linker til de ulike sosiale mediene finner du under hver leverandør.

Alle firmaene som er representert på denne siden er avtaleleverandører til HeadQuarter og yter kjederabatt. HeadQuarter tror på mangfold og utvalg og vi setter pris på gode relasjoner med de beste innenfor sine områder.


En komplett oversikt over alle våre leverandører, både innkjøpsleverandører og driftsleverandører finner du her: 

leverandøroversikt 2020.pdf


For spørsmål om betingelser hos den enkelte leverandør ber vi deg ta kontakt med HeadQuarter direkte.

Rabatter hos alle leverandører kommer på toppen av dine egne fremforhandlede rabatter!Bitchn´ Brows er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet.
Produkter og kurs for bruk i salong i tillegg til videresalgsprodukter

FRØYA er en serie produkter laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaringer innen faget.


Beauty Supply AS

Leverandør av kjente merkevarer innen sminke, skjønnhet og velvære, med merker som:

 theBalm, Bilion Dollar Brows, Barry M, Winky Lux, Dermacol, Hurraw! og nyheten Beauty Bear Vitamins!PURELASH VIPPE EXTENSIONS

Vipper er i fokus som aldri før, og vippe Extensions har blitt en trend og selvfølge på lik linje med det å gå til frisøren eller hudpleie.Rask og effektiv smertelindring.

Tilby kunden din rask og effektiv smertelindring på tue, roll-on eller spray.

Bli forhandler med gode marginer!

NORDIC TREAT

Ypperste kvalitet av hudpleiprodukter i form av;

Engangsmasker til ansikt, øyne, nakke/decolette. Deres fuktighetsgivende produkter er de eneste i markedet som inneholder norsk formel og med naturlig mineralvann/kildevann fra Fyresdal i Telemark. De har også den unike Relief Trenings-, og avlastningsstolen