"VI er særdeles godt fornøyd! Vårt samarbeid med Nordic Management Institute har gått over 12 måneder og har fokusert på lederutvikling, kulturutvikling og salgscoaching i salongene våre. Dette har gitt et meget godt resultat og vi ser frem til videre samarbeid"
- Helge Auster/ Auster Salon & Academy AS
"Jentene i salongen er utrolig fornøyd med "Kundereisen"! Eric skaper engasjement, resultater og har en fantastisk forståelse av frisørfaget - virkelig imponert !! Og... Han leverer meget god oppfølging på coaching av lederrollen. Tusen takk!!"
- Wenche Sinnes - Studio Bliss


NMI ER ET NOE UTRADISJONELT SELSKAP SOM MED ENKLE GREP GIR DERE VERKTØYENE DERE TRENGER FOR Å LØFTE SALGET I SALONGEN, SKAPE ENESTÅENDE KUNDEOPPLEVELSER OG LYKKES SOM LEDERE.

NMI er Norges fremste konsulentselskap innen kultur, salgs og resultatutvikling. De har en solid fartstid i vår bransje og har levert løsninger som ikke bare har gitt særdeles gode økonomiske resultater, men også kundeopplevelser i særklasse og derav blitt for mange, selve nøkkelen til å tilpasse seg de nye kravene i markedet.


Nordic Management Institute AS hjelper våre medlemmer med:

  • Å øke salg av produkter og behandlinger
  • Skape en normalsituasjon hvor riktig kundebehandling er standarden
  • Lederutvikling og kurs
  • Spørsmål og aktiviteter knyttet til ledelse og salongutvikling
  • Skape felles kultur i salongen 


Fremgangsmåten deres er forskjellig fra kunde til kunde, men felles for dem alle er at de får den fulle oppmerksomhet og støtte på reisen mot enestående resultater 

ønsker dere flere fornøyde kunder, økt salg og bedre kundeopplevelser i salongen? ta kontakt med NMI, så finner de en løsning som passer for dere.

                                             

Kontaktperson:

Eric Løe

Telefon:

32 17 83 83

Adresse:

Østre Aker vei 255

0976 Oslo

Postadresse:

Krokveien 1

3470 Slemmestad

E-post:

firmapost@managementinstitute.no

nettside: 

www.managementinstitute.no

Følg: