Nortel ble etablert i 2019 med en ambisjon om å utfordre det etablerte duopolet i telekombransjen i Norge, og har på 3 år skapt en reel utfordrer med en sterk posisjon som den tredje største aktøren bedriftsmarkedet. 5G og måten vi lever på i dag stiller nye krav til bransjen, derfor var Nortel det første teleselskapet som valgte å slippe databruken fri for bedrifter med abonnementet Grenseløs

Nortel ble i 2021 kåret til Norges raskest voksende utfordrer i bedriftsmarkedet. Tall fra den nasjonale kommunikasjonsmyndigheten NKom, 01. halvår 2022, viser at Nortel fortsatt er vekstvinner, med en høyere vekst enn alle de andre aktørene til sammen. 

 Gjennom denne avtalen får du og din salong mobilabonnement og bedriftsnettløsninger til svært gunstige priser med full Telenordekning. Nortel har datapakker tilpasset alle behov, og en rekke tilleggstjenester dere kan velge mellom.

 Nortel har kontor og forhandlere over hele landet, slik at du enkelt får den hjelpen du trenger om det skulle være noe. I tillegg tilbys en suveren kundeservice hvor du får hjelp på både mail, chat eller telefon. Alle henvendelser besvares per telefon innen 30 sekunder, slik at du slipper å bli stående i telefonkø! 

Tenker du at det tar mye tid å skulle bytte mobiloperatør? Det er mye enklere enn du tror! Les mer om hvordan overgangen til Nortel foregår her: https://nyheter.nortel.no/saa-lett-er-det-aa-bli-kunde-hos-nortel

 

Ønsker du å vite mer? Ta en titt på vår nettside https://www.nortel.no/, eller ta kontakt med

Henrik Mikkelsen, Front Com AS

Tlf: +47 94 16 42 64

Mail: henrik@front-com.no