SÆTHER ble grunnlagt i 1983 av Ellinor Sæther og like lenge har virksomheten båret hennes navn.

Ellinor Sæthers sterke filosofi er rotfestet i å håndtere alle brands, som om de var hennes helt egne og alltid med en ustoppelig oppmerksomhet på merkevarebygging, salg og rekruttering av de riktige menneskene. Et av hennes mantraer er “It’s a people’s business“.

«Vi tror på at de riktige menneskene og de riktige merkene innenfor profesjonelle hårprodukter (og beauty), kan gjøre en positiv forskjell for deres salong! Det er det vi kan hjelpe dere med hos SÆTHER Professional.»


I Norge fører Sæther Pro pr nå merkene EVO,  Iles Formula, Zenz, Sachajuan, Voke, Sutra, Refectocil


evo hair


Vi er et profesjonelt hårpleiemerke med et komplett konsept som ikke skammer seg over ingredienser eller grønnvasking. i stedet lager vi de beste produktene vi kan, samtidig som vi respekterer mennesker og planeten.

hvert av våre gimmick-frie produkter er laget for alle og enhver. de er enkle å forstå og enkle å bruke. og fordi vi tror på å gjøre ting enkelt, er alle våre produkter designet for å kunne blandes, matches og legges i lag for å gi frisører full pleie-, stil- og fargefrihet.

evo color

vår komplette profesjonelle fargeportefølje, fra salongfarge til fargevedlikehold hjemme, gjør det enkelt for frisører å oppnå kreative og brukbare looks for alle og enhver, samtidig som de respekterer mennesker og planeten.WENDY ILES er vidt anerkjent som en av skjønnhetsindustriens mest respekterte og etterspurte eksperter. I løpet av hennes 40 år i bransjen har Wendy skapt noen av de mest ettertraktede looks som ses på verdens mest prestisjetunge bladomslag, A-listekjendiser og globale kampanjer for luksusmote og skjønnhetshus som Dior, Chanel, Louis Vuitton, Hermes og tidligere globale hårpleiemerker.

Wendy var høyt respektert for sin gjennomgående ekspertise, hengivelse og lidenskap, og ble også kjent i den indre sirkelen for sin mirakuløse evne til å forvandle det mest torturerte håret til det som nå er blitt allment kjent som den egne ILES FORMULA-finishen; praktfullt, skinnende og velpleid hår som tar pusten fra deg.

Og dermed ble ideen om ILES FORMULA til. Wendys kolleksjon, som har vunnet flere priser, utviklet og skapt for å etterkomme etterspørselen fra hennes kjendisklienter, er et friskt pust i et overfylt marked til en voksende og lojal målgruppe med mer enn 2000 salgssteder over hele verden.

Enkelhet i møte med maksimal ytelse med ILES FORMULA 3-trinnssystem. Formlene pleier, reparerer, gir næring, styrker og beskytter og forvandler øyeblikkelig alle hårtyper fra den aller første behandlingen og frem til Iles Formulas signaturfinish.Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinnen bak det grønne frisørkonseptet og produktserien ZENZ Organic Products.

Som frisørlærling utviklet Anne-Sophie allergi overfor tradisjonelle kjemiske hårprodukter.

For å kunne fortsette innen frisørfaget og samtidig hjelpe andre med samme utfordring åpnet hun i 1999 sin første ZENZ-salong med fokus på helse, bærekraft og økologi.

I 2010 lanserte ZENZ sine første svanemerkede og profesjonelle pleieprodukter. Det er siden blitt til en komplett serie under navnet ZENZ Organic Products. Produktene i serien er basert på naturlige og økologisk sertifiserte ingredienser av høy kvalitet, som skånsomt pleier og styrker hår og hud.

"Jeg ønsker å gi forbrukere og frisører et sunnere alternativ til de mange skadelige skjønnhetsproduktene som finnes på markedet i dag, og derfor fortsetter jeg med å utvikle nye, sunne hår- og hudpleieprodukter" – Anne-Sophie Skjødt VillumsenNavnet stammer fra grunnleggerne våre, Sacha Mitic og Juan Rosenlind, som satte sammen navnene sine til SACHAJUAN da de åpnet Stockholm-salongen i 1997.

Etter å ha forsøkt forskjellige merker uten å finne den ønskede yteevnen eller stilen, lanserte de sine første egne produkter i 2004. Det føltes som et naturlig neste kapittel i deres profesjonelle arbeid og gjenspeilte salongens stil og utseende.

SACHAJUAN-serien var inspirert av deres ideer om hvordan hår skal se ut, føles og bevege seg, kombinert med deres perspektiv på bransjen og et ønske om å gjøre hårpleie lett og forståelig for både frisører og kundene deres.

Hårpleie var blitt komplekst. Med et utall produkter som lovet mer enn de kunne holde. Deres visjon var å skjære gjennom kompleksiteten for å skape et enkelt, komplett sortiment – for å hjelpe frisører å utmerke seg med produkter til de mest krevende salgsdagene. En serie designet for å levere profesjonell yteevne, og som gir frisører kontroll over faget deres.

Salongmiljøet er fremdeles sentrum for produktutviklingen, stedet der produktene våre ikke bare skapes, men også tas i bruk umiddelbart. Vi skaper utelukkende produkter som fungerer perfekt til vårt daglige profesjonelle arbeid. Vi lever bokstavelig talt med det vi skaper. I dag styres denne utviklingen av den kloke, erfarne og kreative direktøren Sacha Mitic.

Resultatet: SACHAJUANs produkter er laget for å oppfylle behovene til de mest krevende frisørene, først og fremst Sacha og Juan selv. I dag selges SACHAJUAN i mer enn 30 land, fra Stockholm til Sydney.

Det hele startet med kunder på salongene våre som snakket om sitt drømmehår.

Noen ville ha lengre hår

Noen ville ha mer volum

Noen ville ha en helt ny look

Noen ville endre stil

For å la kundenes hårdrømmer gå i oppfyllelse begynte en gruppe masterstylister med mange års frisørerfaring å utvikle Voke Master Hair Extentions.

Målet var å utvikle extensions med hår av usedvanlig høy kvalitet og en innovativ tapeløsning som sparer tid og er skånsom mot håret.

Det er hvordan Voke Master Hair Extention ble født.

Velkommen til en verden av perfekte bryn og vipper!

RefectoCil er tidløs, moderne, voksen og seriøs, innovativ, trygg og profesjonell. En merkevare som profesjonelle og kunder stoler på.
Som selskap, så vel som med RefectoCil, er vi opptatte av å ikke miste momentum. “Han som slutter med å forbedre seg slutter med å være god.” Refectocil streber etter, ikke bare de  beste produktene, men også å
støtte profesjonelle i å levere den beste service for sine kunder.


Hvorfor RefectoCil? Den komplette service for det totale utseende. Med produktene våre er det mulig å inkludere bryn- og vippestylingtjenester i salongers standard styling-tilbud. Med minimal innsats kan alle profesjonelle skape den perfekte individuelle utseendet, og dermed generere ekstra verdi og inntekt.


Sutra


Sutra Beauty was established by a passionate group of hair styling professionals who sought to create top-of-the-line products at affordable prices. By constantly considering customer feedback while looking for new ways to advance hairstyling technology, Sutra Beauty® has become the leader in hairstyling innovation and is the brand of choice for hairstylists all over the world. To pursue their commitment to quality and innovation, they continually strive to develop the most effective and cutting-edge hair tools for both salon and in-home use.
E. Sæther AS

Lysaker Torg 25 | 1366 Lysaker | Norge
 Email: Oivind.Birkeland@saethernordic.no 
 Kundeservice: +47 400 1662| Cell: +47 9222 2932

Please visit us at: www.saether.dk