VÅR AVTALE MED PHONERO! 

Phonero har mobilabonnement og moderne telefoniløsninger til bedrifter i alle størrelser.

Gjennom vår avtale med Phonero tilbyr de mobilabonnement tilpasset bruk i salong til svært gunstig pris pr. md.

Tilleggstjenesten Phonero Bedriftsnett er kåret til markedets beste sentralbordløsning, men er likevel mye mer enn bare et sentralbord. De har samlet tjenester som kommer til å effektivisere salongens samhandling og sikre gode kundeopplevelser for innringere til bedriften.

se video lengre ned


Dersom du som daglig leder eller dine ansatte har behov for mobilabonnement gjennom jobben får du som HeadQuarter-medlem svært gunstige priser som gir mye data for pengene pr. md. Oversikt over priser sendes direkte til deg som medlem. 


For de som bruker mye data har vi fått en egen pris på abonnementet "All Inclusive".

Dette inkluderer: Fri tale, fri SMS, 100GB pr md, SIM-kort til både mobil, nettbrett og klokke, data roll-over, fri tale til EU/EØS og bedriftsnett. Genialt for deg som daglig leder som er mye på farten og kan jobbe uavhengig av kontoret.

LEVERANSEGARANTI

På bytt.no (https://www.bytt.no/erfaringer/mobiltelefoni ) troner Phonero 1.plassen basert fra andres omtaler og erfaringer. Phonero har forståelse for at det kan virke overveldende å bytte mobiloperatør. Derfor kommer de med en leveransegaranti, der de sørger for en trygg overgang, og penger tilbake-garanti dersom du som kunde opplevder svikt i denne prosessen. Les mer om dette lengre ned.
www.phonero.no


kontaktperson:

Thomas Donsig

Assisterende Regionssjef

mobil: 960 00 960

mail: thomas.donsig@phonero.no