Nordic Treat AS ble etablert i 2008 med den hensikt å levere hudpleieprodukter i absolutt beste kvalitet. Deres produkter er benyttet og anerkjent av dyktige hudpleiere gjennom flere år.

 

Deres fuktighetsgivende produkter er de eneste i markedet som inneholder norsk formel og med naturlig mineralvann/kildevann. Det inneholder meget beskjedne mengder salt og ligger i Fyresdal i Telemark. Vannet tas ut kun 570 meter fra fabrikken og holder en konstant temperatur på 8ºC hele året. Klimaet som vannkilden ligger i har temperaturer fra ca 30ºC om sommeren og minus 30ºC om vinteren.

 

 

Den unike kombinasjonen av mineraler gir et mykt, mildt vann med et eksepsjonelt lavt nivå av totalt oppløste faste stoffer (TDS) på maks 13 i verdi. TDS er direkte knyttet til kvaliteten på vannet, f.eks osmosevann vil ha en TDS mellom 0 og 10, mens vann fra springen vil variere mellom 20 og 300.

Deres produkter er basert på den nyeste teknologien innen hudpleie og godkjent/sertifisert iht ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, CGMP Certification, ISO 22716:2007 – ingen av deres produkter er testet på dyr.

 

Nordic Treat AS – Visjon og verdier

Vår visjon
Å bli betraktet som en av verdens beste leverandører av Quick Fix hudpleieprodukter av våre kunder og omgivelser.

Forretningsidé
Making our planet more productive – Vi utvikler teknologier, produkter og tjenester som bidrar til å bevare og beskytte planeten vår. Vi jobber vi for å forbedre våre kunders økonomiske og miljømessige resultater, og samtidig har vi fokus på å forbedre de samfunnene der vi bor og arbeider.

Kjerneverdier
Sikkerhet fremfor alt – i vår bedrift, og hos våre partnere, leverandører og produsenter skal et oppriktig og sterkt engasjement for sikkerhet kjennetegne alle aktiviteter.

Kundetilfredshet – vi skal alltid gi våre kunder en positiv opplevelse! Vi har fokus på riktig kvalitet, service og pålitelighet i alle våre leveranser. Gjennom kompetanse og samarbeid med våre kunder finner vi riktige produkter og tjenester til rett pris.

Høy integritet – vi tar vi ingen snarveier. Våre kunder og samarbeidspartnere kan være trygge på at vi er ærlige, overholder lover og regler, og holder en høy etisk standard.

Resultatorientering – vi jobber kontinuerlig og målrettet med å skape verdier for våre kunder og eiere. Vi ønsker å være en langsiktig og trygg samarbeidspartner, som skaper verdi gjennom kundedialog og innovasjon.

De riktige menneskene – vi verdsetter talent og engasjement! I vår bedrift legger vi stor vekt på å tiltrekke oss og utvikle dyktige mennesker med ulik bakgrunn. Mangfold verdsettes høyt da det gir grobunn for kreativitet og nyskapning. Vi ønsker ansatte med stå på vilje og ønske om å bidra til fellesskapet.

Miljø- og samfunnsansvar – vi tar ansvar for miljø og samfunn! I vår bedrift velger vi de mest miljøvennlige transport-løsningene samtidig som vi kontinuerlig jobber med å redusere energiforbruket i våre produksjonsprosesser. Vi hjelper våre kunder slik at de også kan styrke sitt miljøarbeid og skape bærekraftige løsninger. Vi bryr oss om våre omgivelser, og er opptatt av å bidra sosialt og samfunnsmessig i de områder vi opererer.

Vi stiller også strenge krav til alle våre leverandører om at de må etterleve alle internasjonale konvensjoner vedrørende bruk av naturressurser og arbeidskraft.

 

DERES PRODUKTER

MER INFO KOMMER:

Inntil videre, besøk deres hjemmeside: https://www.nordictreat.com


KONTAKTINFO:

Nordic Treat AS
Granveien 3C
3046 Drammen
Org. nr. 992854197
E-post: info@nordictreat.com
 Tlf.: +47 90182631