We are One har eksklusiv distribusjon av kosmetikkmerkene AVEDA og Bumble and bumble i Norge, Sverige og Danmark. De har kontor på Aker Brygge i Oslo, på Kongens Nytorv i København og i Vasagatan i Stockholm.  Her møtes deres salongpartnere, frisører og nye talenter ofte. We Are One brenner for opplæring og det har vært drivkraften i å etablere deres to premium brands i Norge. 

Firmaet ble grunnlagt i 2013 av Ulf Schjerpen og Ellen Marie Johansen som begge har lang og bred erfaring i bransjen. 

Gjennom deres unike konsepter AVEDA og Bumble and bumble henvender de seg til et selektivt utvalg av frisørsalonger, hudpleiere og spa. De har medarbeidere i deres to respektive team, som er dedikerte og lojalt opptatt av sitt brand. Selv mener de oppriktig at AVEDA og Bumble and bumble er bransjens sterkeste kulturbærere og står for helt unike konsepter som er dypt forankret i hele organisasjonen.

 De er veldig stolte over deres kundeliste og salongpartnere.

 Har du lyst til å bli bedre kjent med dem, jobbe med Aveda eller Bumble and bumble i salongen, så ta kontakt! 

 De ser frem til å høre fra deg!

VÅR MISJON I AVEDA ER Å TA VARE PÅ DEN VERDEN VI BOR I, FRA PRODUKTENE VI LAGER TIL MÅTEN VI GIR TILBAKE TIL SAMFUNNET. HOS AVEDA STREBER VI ETTER Å SETTE EKSEMPEL FOR MILJØLEDELSE OG ANSVAR, IKKE BARE I SKJØNNHETSVERDEN, MEN I HELE VERDEN.

 

Aveda™, the Art and Science of Pure Flower and Plant Essences er globalt anerkjent for sin høye kvalitet og sine botaniskbaserte, profesjonelle produkter. Aveda er ledene innen profesjonell og plantebasert hår– og hudpleie, og møter den økende etterspørselen etter høy kvalitet og naturlig utvunnede1 skjønnhetsprodukter. Aveda nle lansert i Norge med full distribusjon fra 1. september 2013.

Aveda ble grunnlagt i Minneapolis i Minnesota i 1978 med mål om å lage plantebaserte og profesjonelle skjønnhetsprodukter som er bedre for mennesker og miljøet. 35 år senere er Aveda tilgjengelig i over 30 land. Aveda er ledende i sin bruk av innovativ plantebasert teknologi og sine velværeritualer, sammen med en ambisiøs sosial og miljømessig agenda.

“Hos Aveda, er bunnlinjen mer enn tall – det fastslår vår misjon, og dette er virkeligheten selskapet lever og ånder for daglig”, sier Dominique Conseil, Aveda Golbal President. “ Vi mener at et hvert firma burde handle med forpliktelse om miljømessig bærekraft. Hos Aveda, arbeider vi med å endre verden, ved å endre hvordan verden gjør forretninger.”

Vitenskap & sjel

Aveda har sine røtter i Ayurveda, den 5000 år gamle læren om helbredelse fra Øst India. Ayurveda har en holistisk tilnærming til livet og velvære og en helhetlig filosofi for balanse. Aveda fusjonerer høy kvalitet, plantebasert hud-, kropp- og hårpleieprodukter med kunsten om opplevelser. Vi tilbyr en sammensatt meny av ulike behandlinger fra topp til tå.

Ord gjort til handling

Å skape plantebaserte kvalitetsprodukter og behandlinger til fordel for mennesker og miljøet, er kun en liten del av Avedas grønne korstog. Selskapet streber konstant etter nye måter å være et godt eksempel på innen miljøvennlig skjønnhetspleie. Aveda var verdens første privateide bedrift som skrev under på Ceres Principles i 1989 (en koalisjon om miljøvennlig og økonomisk ansvar), og verdens første skjønnhetsfirma som benyttet 100 % vindkrafti.
Bumble and bumble startet i 1977 som en enkel NYC-salong. De klippet og farget seg rask inn på vei til deres globale fremtreden - takket være et legendarisk ledende lag, og en samling av banebrytende produkter, ettertraktet av frisører, It-girls, vårt frisørnettverk, og skjønnhet-junkies, over hele verden. I dag består Bumble and bumble av to team, et produktfirma med en dynamisk intern kreativt salgsstyrke, og deres eget Bb.Universitet for frisører og salongeiere. Og (som alltid) forblir vi lidenskapelige og fryktløst dedikert til frisørhåndverket.


40+

Years on the salon floor

25+

Years of product innovation

20+

Years backstageAdresse:

Grundingen 6, Aker Brygge,
N-0250 OSLO - Norway.

Telefon:

22 11 21 11

Mail:

post@weareone.no