Toppik består av organisk naturlig keratin, den samme type protein som allerede finnes i hår. Fordelene ved å bruke keratinfiber er at det ikke klumper, og det fester seg bedre til eksisterende hår. Fibrene er, fra naturens side, statisk ladet og skaper en magnetisk effekt. Toppik drysses eller sprayes der man ønsker fyldigere hår og på sekunder flettes tusenvis av små hårfiber til kundens eget hår.

Toppik er ikke en mirakelkur, men et kosmetisk produkt som gir inntrykk av at håret er tykkere og fyldigere, slik at hodebunnen ikke skinner igjennom. Toppik påvirker ikke hårveksten eller vekstforholdene på noen måte. Dvs. at det heller ikke gir noen bieffekter og er fullstendig trygt å bruke.

Det er tydelig at interessen rundt Toppik har økt markant de siste 4 - 5 årene og kundegruppen har blitt både yngre og større. Eksempelvis brukes fiberet av kvinner og menn til å gjøre verver og skill mindre synlige, ved forbigående håravfall under graviditet, fødsel, stress eller medisinbruk og for skjule begynnende viker eller måne. Toppik er rett og slett enkel i bruk og en rimelig måte å reparere et voksende problem på.

Som Headquarter-medlem inviterer vi deg til å teste ut Toppik hårfiber i din salong. Toppik kommer i 9 forskjellige farger, men 5 av nyansene skiller seg ut som absolutt bestselgere; sort, mørk brun, medium brun, lys brun, medium blond. 

Vi har ingen minste innkjøpskrav og du bestemmer selv hvor mye og hvor ofte du vil handle. 

Toppik er en liten produktserie hvor alle produktene er beriket med keratin.

•Toppik Hair Building Fibers kommer i 9 farger og 3 størrelser. Den mest vanlige størrelsen solgt i frisørsalonger er 12gram, men finnes også i 27,5 gram og 55 gram.

Andre produkter i samme serie er:

•FiberHold Spray som holder fibere på plass hele dagen og sørger for at det er ekstra motstandsdyktig mot svette, vær og vind. •Applikatoren passer til alle størrelser og gjør det enklere å påføre Toppik med større presisjon.
•HairLine Optimizer bidrar til en naturlig overgang mellom hårfeste og panne.
•Toppik Hair Thickening Spray kamuflerer håravfall og kan også brukes på bare flekker. •Toppik Root Touch Up er en ny spray med unik dyse som gjør at man lett kan kamuflere grå hår, ettervekst og bare flekker uten å søle.
•Toppik Hair Bulding Brow sørger for en 3Dimensjonal effekt på øyenbrynene man ikke oppnår ved bruk av blyant eller annen make-up for jevne og fyldige øyenbryn. •Toppik Shampoo og Balsam tilfører umiddelbart fylde til hvert enkelt hårstrå fra rot til tupp.
•Toppik Hair Fattener forsterker ytterligere følelsen av tykt og fyldig hår. Navnet må ikke forveksles med fett.


Har du spørsmål, eller vil bestille Toppik ? 

Ring 22 93 77 70 og spør etter Toril, 

eller send en mail på toril@apollohair.no