PURELASH VIPPE EXTENSIONS Vippe extensions har kommet for å bli, og Pure Lash er stolt over å ha vært med å bidra i utviklingen av både produkter og  behandlinger. Pure Lash er et norsk merke, utviklet i Norge av norske salonger og vippeteknikere. Av den grunn tør vi påstå at de forstår det norske markedet bedre enn noen andre. Deres filosofi er enkel: Produkter av beste kvalitet, til best pris, best kursing, opplæring, oppfølging – og ikke minst et stort utvalg av produkter med omgående levering.

Bli en Pure Lash forhandler du også!

De setter opp kurs fortløpende med hver enkelt salong, på ønsket dato! De har ingen felleskurs, men tilbyr en terapeut per salong for best mulig oppfølging. Ved kjøp av startpakke hos Purelash, kommer de til din salong for å utføre kurset- uten ekstra kostnader.Pakker & Kurs

Vipper er i fokus som aldri før, og vippe extensions har blitt en trend og selvfølge på lik linje med det å gå til frisøren eller hudpleiere. Derfor er det bare naturlig å kunne tilby denne type behandling i enhver salong.

Med kostpris på 25,- kr per kunde, er behandlingen et supert og risikofritt supplement til behandlingslisten din. PURELASH sine innovative kursløsninger, samt konkurransedyktige priser har gitt dem de mest fornøyde kundene på landsbasis.

 

De kurser i bl.a:

-Singel vippe extensions

-Volume lashes

-2d-7d lashes

-Bryns extension

-3d brow build/sleek brows

Ved kjøp av startpakke hos dem, kommer deres terapeuter til din salong og gir deg det nødvendige kurset!

Priser fra 4499,-

 

Adresse:
Pure lash vippe extensions
Frognerveien 44
0266 Oslo

Telefon:
400 90 527

E-post:
post@lacosmetica.no

Nettside:

www.purelash.no

Følg: