FRØYA COSMETICS

Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaring innen faget. Vårt mål er å lage produkter av beste kvalitet, der farger, konsistens og krav møter forventningene til det moderne skandinaviske markedet.
Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende
ingredienser, skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.
Vår sminke skal kunne brukes i alt fra dagliglivet, til fest
og aktiviteter.
Ta med deg Frøya, overalt!


Vårt mål har hele tiden vært å være et merke som blir ført i salong. Frøya Cosmetics selges utelukkende i frittstående salonger over hele landet og er ikke tilgjengelig hos de store nettbutikkene. Vi er et lite norsk selskap med 6 ansatte og  vi kontrollerer alle ledd i næringskjeden: produksjon,  
lager og utsalg- vi er så små at en lekkasje umulig kan forekomme. Vi eier vårt eget varemerke og kan gi garantier ingen andre distributører med import av eksterne varemerker kan.
“Vi bygger et varemerke! Vi er ikke et lager som pakker om forsendelser
fra utlandet og pumper det ut i markedet. Vi skaper produkter og content
tilpasset vårt lokale marked i samarbeid med vår kundegruppe!"

Vi skal være et bærekraftig merke og jobbe på lag med miljøet. Vårt mål fremover er å lage produkter som er 100 % veganske og økologiske. Vi jobber kontinuerlig med å finne sunne og trygge ingredienser for å bli et grønnere merke. Det å ta vare på miljøet har blitt vår hjertesak.For å følge med på trendene samt få tips, triks og informasjon om kurs; sjekk ut Frøya Cosmetics på Facebook, Intagram og Youtube

.

FRØYA HUD

Frøya_SKIN_Katalog_Vinter_Var_2021_for web_oppslag.pdf


Adresse:
Frøya Cosmetics
Frognerveien 44
0266 Oslo

Telefon:
400 90 527

E-post:
post@lacosmetica.no

Nettside:
www.froyacosmetics.no

Følg: