Salongmøbler med tilhørende tilbehør, service-maskiner og rekvisita

Welonda ble etablert i 1954. Varemerket Welonda står for kvalitet og designorienterte konsepter for frisører. I mange år var Welonda et varemerke hos det tyske selskapet Wella. I 2009 ble det besluttet å selge Welonda, og kom i 2010 i nederlandske hender. Selskapet KIELA kjøpte rettighetene til Welonda, og bestemte seg for å produsere de relaterte produktene for å gi det en ny impuls.

Welonda frisørmøbler lages på egen fabrikk i Nederland. Der foregår alle prosessene som er nødvendige for å kunne levere møbler som er gode nok til å bære kvalitetsmerket Welonda, det vil si fra første skisse til sluttmontering. Welonda er ikke et masseprodukt. Det store utvalget av farger og modeller innebærer at hver stol blir laget spesielt for kunden. Og det foregår med den aller største omhu. Derfor har også produktene deres en lang garantiperiode.

Inntil fem års garanti og etterservice med originale deler direkte fra fabrikk.

Et godt produkt kan kun komme til verden når det produseres med respekt for mennesker og miljø. Welonda synes det er viktig at deres produkter lages med øye for arbeidsforhold, bærekraftighet og miljø. Ved byggingen av fabrikken deres ble det også rettet stor oppmerksomhet mot dette.

I over 60 år har Welonda opprettholdt et godt rykte når det gjelder utvikling og levering av høyverdige frisørmøbler av god kvalitet.


Finansiering:

Realiseringen av drømmesalongen er mulig gjennom en  leasingavtale i samarbeid med SG Finans.Adresse:
Welonda Norway AS
Ole Deviks vei 2
0666 OSLO

Telefon:
40 00 71 30

e-post:
frode.lund@welonda.com

nettside:
www.welonda.no

Følg: