DAVINES, kevin murphy, eleven australia, 

OMNIBLONDE, comfort zone, B.R.U.S.H, 


Verdant AS er en velværeleverandør som ble etablert i 2008. Til tross for deres relativt korte historie har de allerede gjort seg positivt bemerket i bransjen og finnes i noen av landets mest attraktive salonger. For Verdant er høy kvalitet, ytelse og bærekraft ekstremt viktig, og de velger utelukkende merkevarer som ivaretar dette. De streber etter høye bærekraftsmål både når det kommer til bærekraft og arbeidsmiljø for deres ansatte.

De ansatte i selskapet har solid erfaring og Verdant har som målsetning å jobbe med de fremste frisør- og hudpleiesalongene i Norge. De har allerede etablert seg som en preferert leverandør av kvalitetsprodukter til den bevisste frisør og hudpleier, og de fokuserer på tett og personlig oppfølging av den enkelte salong. Verdant legger vekt på meget høy grad av kompetanseutvikling blant deres egne medarbeidere, og egne utviklingsprogram utarbeides for den enkelte.

Verdant har i porteføljen globalt anerkjente merkevarer som de siste årene har vært svært synlig i bransjen nasjonalt og internasjonalt, og har kontinuerlig fått redaksjonell omtale i kjente magasiner verden over. Til tross for Verdants relativt korte historie har de allerede gjort seg positivt bemerket, og deres merker er allerede å finne i noen av landets mest attraktive frisør- og hudpleiesalonger.

Gjennom Verdant skal du som frisør eller hudpleier oppleve et komplett tilbud av produkter, verktøy, faglig kompetanse og inspirasjon, fremtidsrettede løsninger, trygghet og engasjerte medarbeidere.

Med deres nye lokaler i Strusshamn, ønsker de å kunne tilby det beste innen utdanning. Dette skal være et samlingspunkt for alle deres samarbeidspartnere og et sted man kan vokse sammen. For Verdant er utdanning nøkkelen til trygghet, kompetanse og kreativitet.


Verdant AS

Strusshamnvegen 42
5302 STRUSSHAMN
Norge

Telefon: 56 15 68 00
E-post: post@verdant.no
Web: www.verdant.no
Org.nr.: 992518073MVA