TENDENZ ER EN SOLID TOTALLEVERANDØR AV EKSKLUSIVE MERKER OG PROFESJONELLE HÅRPLEIEPRODUKTER som .KMS CALIFORNIA, JOICO, BLOMDAHL, BABYLISS PRO, REFECTOCIL, PANASONIC OG ISO.

I TILLEGG HAR DE EGEN INTERØRDESIGNER OG TILBYR MØBLER OG INTERIØRARTIKLER GJENNOM TENDENZ INTERIØRDESIGN

De unike produktene de tilbyr, er et resultat av nøye utvalgte ingredienser og avanserte fremstillingsmetoder. Fordi din salong skal innfri ulike kunders individuelle ønsker, tilbyr de et variert og spennende utvalg som dekker alle behov til en riktig pris. I kombinasjon med kompetent veiledning, inspirerende kurs og profesjonelt markedsføringsmateriell, kan du være trygg på at deres kvalitetsprodukter er det optimale valget for deg og dine kunder.

Siden starten i 1988 har Tendenz Hårpleie AS hele tiden utviklet seg, og etter hvert vokst til å bli noe langt mer enn bare en produktleverandør. De er like mye en støttespiller og partner for deg og din virksomhet. De hjelper deg med å utvikle salongen til en velsmurt og effektiv arbeidsplass gjennom blant annet spennende konsepter, salgsfremmende aktiviteter og et attraktivt fordelsprogram.

TENDENZ INTERIØR DESIGN AS

I august 2009 startet Tendenz Hårpleie et eget firma, Tendenz Interiør Design AS, som tilbyr møbler til frisørsalongene. Tendenz Interiør Design er et selskap basert på kunnskap, erfaring og gode agenturer. Ved å kombinere gode produkter, lang erfaring med Tendenz Hårpleies sterke organisasjon og markedskunnskap har de skapt et solid selskap. Med leverandører som Pietranera og Karisma med italiensk design og produksjon, samt REM fra England, har de noen av de beste produktene på markedet. Tendenz Interiør Design sitt hovedmål er å skape enda bedre frisørsalonger. Bedre for frisørene og bedre for kundene!


R+Co

Tendenz AB (Sverige) har nå agenturet for R+Co i Norge. 

www.tendenz.se

mail: info@tendenz.seI 2022 fikk vi en egen sakseavtale med Tendenz. 

SE HEADQUARTERS EGNE SAKSEAVTALE HER:Adresse:
Tendenz Hårpleie
Drammensveien 35
0271 OSLO

Telefon:
22 92 50 00

e-post:
post@tendenz.net

nettside:
www.tendenz.net