L´ORÉAL PROFESSIONNEL, KÉRASTASE, REDKEN, MATRIX & BIOLAGE, SHU UEMURA ART OF HAIR

L´Oréal er verdensledende innen skjønnhet og velvære, og ligger også på topplistene over verdens mest etiske og bærekraftige selskap. L´Oréals avdeling knyttet til frisørmarkedet går innunder gruppen Professional Product Division (PPD). Her finner du varemerkene L´Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, Matrix, Pureology, Shu Uemura Art oF Hair, Pulp Riot & Biolage


L´Oréal Professionnel:

Den unge kjemikeren og innovatøren Eugéne Schueller grundla i 1909 firmaet, som senere kom til å bli det som vi kjenner som L'Oréal i dag. L'Oréal Professionnel er tilstede under moteuken i Paris, New York, London og Milano, og deltar på mer enn 40 høyprofilerte motevisninger. L'Oréal Professionnel har siden begynnelsen hatt som ambisjon å være det beste og mest inspirerende salongmerket i verden, og ikke minst frisørens beste samarbeidspartner. Takket være det globale forskningsteamet ligger merket i forkant både når det kommer til innovasjon og prestasjon, og tilbyr de seneste teknologiene og trendene i hele deres produktportefølje som strekker seg fra hårfarge og blekeprodukter til hårpleie og styling. Uansett hva du er ute etter vil du finne det hos L'Oréal Professionnel.


Kérastase:

Helt siden 1964 har Kérastase vært den absolutte hår- og hodebunnseksperten blant frisører og kvinner verden over. Merket kombinerer luksus og teknologi for å være i forkant på hårpleiemarkedet, og dette reflekteres i det brede produktsortiment. Luksuriøse teksturer, kombinasjonen av herlige konsistenser og helt nye dufter gir deg en uforglemmelig sanselig opplevelse. Kérastase lar seg stadig inspirere av dagens moderne kvinner, og fortsetter å kontinuerlig utvikle skreddersydde produkter og salongbehandlinger som oppfyller ønsket om ekspesjonelt hår.


Redken:

Paula Kent og kjemikeren Jehri Redding grunnla Redken i 1960 og sammen revolusjonerte de den profesjonelle hårpleieindustrien for både frisøren og forbrukeren. Redken utvikler profesjonelle hårprodukter og hjelper til med å utvikle frisører, noe som skaper en bedre salongservice og opplevelse for kunden. Målet er å nå ut til forbrukeren gjennom inspirasjon, mote og innovasjon. Redken er et varemerke for alle som ønsker inspirerende og personlig tilpassede behandlinger.


Matrix:

Matrix ble grunnlagt i 1980 av frisør Arnie Miller fra USA. Matrix har et bredt spekter av hårpleie-, farge- og stylingprodukter samt unike salongbehandlinger som gir løsninger for alle hårtypers behov. En merkevare som er 100 % dedikert til frisøren. Med et bredt spekter av rimelige høyteknologiske produkter skaper de løsninger for frisør og kunder.

Matrix brukes av de mest ettertraktede hårfrisørene rundt om i verden. Som ambassadører for Matrix reiser de rundt i verden for å dele sin skarpe teknologi og kreativitet og inspirere frisører til å utvikle sin kunnskap.

Biolage:

Biolage ble grunnlagt i 1990 av den amerikanske frisøren og entreprenøren Arnie Miller. Siden starten har varemerket fokusert på å oppnå den ultimate harmonien mellom natur og teknologi. Biolage tilbyr tilpasset pleie for alle hårtyper og inneholder eksklusive blandinger av botaniske planter. Varemerket jobber i tillegg kontinuerlig med å minimere miljøpåvirkning med blant annet mer bærekraftige forpakninger.


Shu Uemura Art of Hair:

Ved å åpne opp en verden av lidenskap, kunst og inspirasjon byr shu uemura art of hair på muligheten for salongen din til å skille seg ut og tilby en unik opplevelse for kundene. For shu uemura art of hair er hår en ekte form for kunst drevet av hårartister som deler samme lidenskap. Merket tilbyr utvalgte salonger komplette personaliserte skjønnhetsseremonier som symboliserer presisjon, estetikk og en filosofi om konstant søken etter perfeksjonisme. I tillegg med hårpleie og stylingprodukter tilpasset ulike hårtyper bringer shu uemura art of hair omsorgen for hår «til nye høyder» og lar frisøren avsløre hver eneste kvinnes individuelle skjønnhet.Adresse:
L’Oréal Norge AS

Postboks 404

1327 LYSAKER

 

Besøksadresse:

Lysaker Torg 35,

1366 LYSAKER


Kontaktpersoner: 

Senior Sales Manager / Christopher Hansen. Mail:

Christopher.Hansen@loreal.com

Telefon: 91 70 27 01

Ansvarlig område: Vestlandet, Sør-Norge, Østlandet

 

Areas Sales Manager / Christian Bendos Aune.

Mail: ChristianBendos.AUNE@loreal.com

Telefon: 90 87 76 89

Ansvarlig område: Midt-Norge (inkl. Ålesund) og Nord-Norge.