Dette er kanskje den råeste og mest edgy stylingserien hentet fra Brooklyn New York.

Fatboy får masse presseomtale i amerikanske medier, og Kardashian-søstrene sverger til serien!

Tyson Kennedy, en anerkjent frisør, sporadisk rockestjerne og grunnlegger av Cutler Brooklyn, oppfant Fatboy da han prøvde å løse et enkelt problem. Han jobbet med hår hele dagen hver eneste dag, og ble frustrert av mangelen på stylingprodukter som virkelig gjorde jobben. Andre stylingprodukter bare "talked the talk", men få leverte.

Tyson bestemte seg for å forandre dette, og begynte å jobbe med en oppskrift på kjøkkenbenken i hans leilighet på Lower East Side i NY. Resultatet var Fatboy Perfect Putty. Fatboy har siden vokst til et prisbelønt utvalg av produkter, og det har vært starten på en stor reise.
Adresse:

Fatboy Haircare Norge AS

Trond Gjestvang

Nybukleiva 8

2609 LILLEHAMMER

Telefon:
92 80 50 50

e-post:
trond@fatboyhair.noFatboy distribuerer også merket academieEn virkelig toppmodell innen hudpleie, rik på pigment og lysreflektorer. Sikrer tilstrekkelig dekning med langvarig hold. En original formel som inkluderer fuktighet og aldersgjennvinnigsaktive ingredienser for å forbedre hudens fasthet og redusere dype og fine linjer betydelig. Jevner ut hudfargen og hjelper til å skjule linjer, utvidede porer og små flekker.

kommer i 5 ulike nyanser; ivory, honey, cinnamon, hazelnut og mocha