|GOOD FOR ME | Ny leverandør i HQ med vegansk kosttilskudd for hår, hud og helse

Postet av Headquarter As den 20. Jun 2023

                  


Good For Me AS er en norsk merkevare som siden 2013 har utviklet veganske kosttilskudd og skjønnhetsprodukter for hud, hår og helse. Produktene til Good For Me er et trygt valg for deg som ønsker bærekraftige produkter med naturlige og 100 % veganske ingredienser. Samtidig jobber Good For Me aktivt for at produktene verken testes på dyr eller at miljøet skal gå på bekostning av kvalitet. Produktene selges eksklusivt gjennom frisører, apotek og egen nettside.


Hair Luxious er et vegansk kosttilskudd med hårvitaminer utviklet for å gi håret næring fra innsiden og ut. Inneholder blant annet sink, selen og rikelige mengder med biotin som alle bidrar til å opprettholde et normalt hår. Hair Luxious-serien består av både sjampo og balsam, og hårvitaminer for han og henne – både i tabletter og smakfulle gummies. 


Betakaroten Gold-serien er gode kilder til betakaroten av høyeste kvalitet, hentet fra grønnalgen Dunaliella salina. Betakaroten er en antioksidant som omdannes til A-vitamin – som bidrar til å opprettholde normal hud. Inneholder også kobber som bidrar til normal hudpigmentering. I tillegg er det tilsatt kokosolje i kapslene for å øke opptaket av betakaroten. I serien kan du velge mellom original, sterk og gummies med mango- og sitrussmak.


Good For Me AS

Øvre Slottsgate 4

0157 Oslo

Epost: ordre@goodforme.no

Telefon: 97326669

Org nr 999 572 545

www.goodforme.no
 

Kontaktperson:

Helene Libæk

Epost: helene@goodforme.no

Telefon: 92022333Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.