Det er pretty good at Prettygood er tilbake i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 3. Mai 2022


Det er gledelig for oss å kunne informere dere om at PrettyGood nå er i HeadQuarter med sine merker Miram Quevedo og Noir. I tillegg kommer de nå med self tan-merket Harah beauty.


PrettyGood er distributør av eksklusive og prisbelønnede kvalitetsprodukter til det profesjonelle frisør- og hudpleiemarkedet i Norge. Våre produkter er å finne i noen av landets fremste frisør- og hudpleiesalonger. Vi har høyt fokus på faglig kunnskap, og vi er opptatte av å være innovative og ikke minst miljøbevisste. Vår filosofi er at når hud og hår skal pleies, er kun det beste godt nok.


Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.


Noir Stockholm styler, former og skaper med hår. En jobb de tror utføres best når det blir gjort med passion og perfeksjon. Noir Stockholm tilstreber alltid å gjøre noe annerledes og bedre, noe nytt.

Da Noir Stockholm ble utviklet ville de skape den perfekte kombinasjonen av hårpleie og styling. De har brukt noen av naturens beste råvarer og med moderne formler. Resultatet er en eksklusiv serie med unikt pleiende og effektive hårpleie- og stylingprodukter.
Serien er laget for å kunne skreddersy en hårpleierutine for ulike behov.
Alle produktene har gjennomgått omfattende tester i Noir Stockholms salong, ved redaksjonelle styling-jobber og på scenen.

Produktene er skapt med dufter av høyeste kvalitet. Hvert produkt har sin egen unike aura med varme og sensuelle toner. Hver signaturduft er designet for å fungere godt alene, samtidig som de skaper en personlig og eksklusive duft når de kombineres.

Noir Stockholm er opptatt av miljøet så vel som funksjonalitet.
Produktene er pakket i resirkulerbart aluminium, PET og miljømerket papir.

Hvert produkt har sin egen historie. Historier som springer ut fra tanker, visjoner og følelser, noen ganger fra dype personlige minner og situasjoner. Disse historiene vil Noir Stockholm nå dele som korte, inspirerende budskap på hver emballasje.


Prettygood AS

Jacob Fayes vei 8

0287 Oslo

+47 48 42 33 77

kontakt@prettygood.no

www.prettygood.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.