Headbrands x Four Reasons Boot Camp

Postet av Headquarter As den 5. Apr 2022


"Tusen takk for fine og lærerike dager ♥️👊"

 "Takk for noen fantastiske dager i godt selskap ❤️

"Takk for noen givende og inspirerende dager i Lund 🙏🤗" "

Dette er noen av kommentarene som havnet hos Headbrands etter Four Reasons Boot Camp for frisører! Nylig ble HeadBrands HUB i Lund fylt med rundt 60 fantastiske frisører fra Sverige, Norge og Danmark. Sammen hadde de to inspirerende dager med fokus på Four Reasons og en fullpakket timeplan med fargeteknikker, nyheter, inspirasjon & lekne nyanser. 

Hva er HeadBrands og hva er Four Reasons?

 Headbrands har alt for deg som frisør, vi har Nordens største salongsortiment og opplæring for frisører, stylister og barberere. Alt for hår under ett tak. Av skapere, for skapere. Et av våre største merker er finske Four Reasons, som har utviklet produkter for alle hårtyper med stilig innpakning. Fra tykt til tynt hår - til hverdags og fest. Det skal være noe for alle hår og anledninger, og fremfor alt til alle typer salongarbeid. Mange av Four Reasons-seriene er 100 % veganske og emballasjen er også valgt ut fra et etisk ståsted og er laget av resirkulerbar biobasert sukkerrørplast. Four Reasons ønsker å gjøre gode harde dager fantastiske og de dårlige bedre. Hver kunde skal føle seg vakrest når de føler seg som seg selv! 

Vedlagte bilder er fra Four Reasons Boot Camp og vi elsker å se så mange kreative sjeler i våre lokaler. Nå ser vi frem til neste Four Reasons Boot Camp 7.-8. juni :D Se lengre ned for påmelding!


PÅMELDING TIL NESTE #FOUR REASONS BOOT CAMP:

Four Reasons color bootcamp – Creative Lab (mycreativelab.com)


Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.