Dual Air - Når ingeniørkunst møter kjærlighet for frisørfaget.

Postet av Headquarter As den 21. Mar 2022


FOR HÅRET - FOR HELSEN

SANNSYNLIGVIS VERDENS BESTE HÅRFØNER

 

 

En ny arbeidshverdag er her. En hvor nakke og skulder ikke lenger er sliten og betent. Hvor hårføning ikke bare er behagelig, men gøy

Dual Air T1 er det som skjer når ingeniørkunst møter kjærlighet for frisørfaget.

 

BALANSE – RETT OG SLETT

 Det er ikke størrelsen som teller. Fordi føneren ligger perfekt balansert i hånden – i en lavere arbeidsstilling – oppleves den som langt lettere enn den egentlig er. Føneren følger armbevegelsene dine, slik at når du får en friere arbeidsflyt.

 

OPTIMAL TØRKING

Helsen din er viktig, men det er selvsagt gode resultater også. Dual Air har 1700 W og AC-motor, ioniseringsteknologi og et smart, justerbart munnstykke som lar deg tørke helt fra hårroten. Til sammen gir det deg jevn oppvarming, perfekt holdbarhet og et tørkeresultat kunden vil elske.

 

INTUITIV KONTROLL

Dual Air har et intuitivt touch-panel som gir deg full kontroll ved fingerspissene. Alle funksjoner – kun med et lett, lite trykk.

 

BEHAGELIG LYD

Vi synes volum hører hjemme i håret, ikke i føneren. De smarte Dual Air-ingeniørene har derfor finjustert en lydfrekvens som er behagelig å høre på. Aldri mer skjærende susing i ørene!

 LAGET I NORGE – FOR PROFESJONELLE

Å stå i en salong er noe annet enn å stå på badet. Dual Air er den første føneren som er utviklet utelukkende for profesjonelle frisører og hårstylister. Vi vet akkurat hvor skoen trykker – og har gjort noe med det. Føneren er designet og produsert i Norge.

 

TO ER BEDRE ENN ÉN

Fordi Dual Air har to utløp, kan du enkelt tørke hårdelen fra begge sider. Det gir både et mer effektivt fønarbeid og et mer komplett resultat.

Her kan du se resultater fra forskning fra SINTEF i 2021 som viser forskjell på armstilling/vinkel du får med Dual Air sammenlignet med andre «pistolformet» fønere.

Epost:

Customerservice@dual-air.com

Telefon: 

+47 98209540

Adresse

Dual Air AS

Stavsjøveien 20

7550 Hommelvik

Nettside: 

dual-air.com 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.