nyhet! GHD CURVE® THIN WAND

Postet av Headquarter As den 11. Mar 2022

GHD CURVE® THIN WAND

Vi introduserer vår smaleste krølltang noensinne, den nye tynne krølltangen ghd curve® - med en keramisk sylinder på 14 mm. som er designet for å skape tette, definerte krøller. Perfekt for å forsterke naturlig krøllete teksturer eller forvandle rett hår og skape bølger, for en vakker definert finish.
 Den ultrakompakte PTC-varmeteknologien sørger for at den optimale stylingtemperaturen på 185 °C fordeles jevnt over hele sylinderen, for krøller som holder lenge uten ekstrem varme. Skap spenstige krøller på bare 3 sekunder*, med resultater som varer i opptil 24 timer**. 

Det er raskt og enkelt å style med den tynne krølltangen ghd curve®, selv på lengre hår, takket være den +38 % lengre sylinderen†. Uansett hårtype eller tekstur, skap krøller med høy definisjon og sunt utseende med mindre skader††. Det avanserte keramiske belegget som den tynne sylinderen er belagt med, gir håret en glatt og glansfull finish samt bedre stylingkontroll og grep. Den tynne krølltangen er designet for å skape en sømløs stylingopplevelse, og er lett og ergonomisk med en profesjonell, 360° dreibar ledning for fleksibel styling. Krølltangen har en automatisk hvilemodus som slår av enheten etter 60 minutters inaktivitet for ekstra sikkerhet og trygghet.

Det innebygde sikkerhetsstativet beskytter overflatene når du skal legge fra deg krølltangen under stylingen. Med den kjølige tuppen og medfølgende stylinghansken kan du trygt kontrollere stilen din. Universalspenning betyr at du kan lage englekrøller og glansfulle bølger overalt i verden. Med den tynne krølltangen ghd curve® kan du definere og sjarmere med fengende krøllene uten at det går på bekostning av håret. For en overlegen finish og inntil 48 timers hold i krøllene**, bruk den sammen med krøllesprayen ghd curly ever after.

*når håret er viklet rundt sylinderen
 **teknisk test som måler bevaringen av krøller i et fuktig rom med 50 % relativ luftfuktighet
 †sammenlignet med ghd curve® soft krølltang, classic krølltang og classic bølgetang
 ††sammenlignet med krølltang ved 210 °C med ekvivalent eller høyere kontakttidKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.