Maria Nila - The Friendly Year 2021 - Save The Belugas

Postet av Headquarter As den 28. Okt 2021

Sammen med deg og deres langsiktige veldedighetspartner The Perfect World Foundation har Maria Nila gjennom deres veldedighetsprogram The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, støttet The Sea Life Trust Beluga Whale Sanctuary, og deres to hvithvaler Little White and Little Grey på deres reise til et friere liv i et naturlig habitat.

Little White og Little Grey, begge oppdratt i fangenskap, er de to første pattedyrene av sitt slag som noen gang har blitt reddet ut av fangenskap. Omtrent 3000 hvaler og delfiner holdes i fangenskap, de får aldri sjansen til å oppleve livet i et naturlig habitat og står overfor for tidlig død fra det stressende og deprimerende livet i tanker. Å tilpasse seg etter et liv i fangenskap er en prosess som tar tid og krever mange ressurser.

Gjennom The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, klarte Maria Nila sammen med deres dedikerte fellesskap og kunder å samle inn og donere 100 000 USD til Beluga Whale Sanctuary, noe som gjør det mulig for Little White og Little Grey å ta sitt neste skritt i rehabiliteringsprosessen. Pengene fra The Friendly Year har og skal bidra til etableringen av et mellomhabitat for å bidra til en trygg og vellykket overgang for hvalene til det frie liv. Dette mellomliggende habitatet vil bidra til å skape et ekstra trinn for Little White og Little Grey for å gå ut i det åpne hav, samt eventuelle ekstra hvithval som vil bli med dem i fremtiden. Maria Nila vil sammen med The Perfect World Foundation, teamet ved Beluga Whale Sanctuary og Little White og Little Grey takke alle som har deltatt!

Takk for at du ble med på den vennlige reisen!

Med misjonen om å gi verden profesjonell skjønnhet på en morsom, vennlig og ærlig måte, mener Maria Nila at dyr ikke skal være en del av menneskelig forfengelighet. Friendly Year-programmet er en av deres måter å øke bevisstheten om dyrelivsspørsmål og gi tilbake til både dyrelivet og naturen ved å gjøre det enkelt for alle å ta et lite skritt mot en vennligere verden. Gjennom The Friendly Years har Maria Nila og The Perfect World Foundation, sammen med samfunnet vårt, vært i stand til å støtte flere forskjellige dyrelivsprosjekter og organisasjoner, og gitt dyrene en ny sjanse til å leve i et friere miljø.

 

Det neste Friendly Year-prosjektet ble annonsert nettopp:

https://marianila.com/no/blog/the-friendly-year-2022Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.