Amika- keep´em cool!

Postet av Headquarter As den 22. Sep 2021

Keep ’em cool!

Blonde kunders nye livredder – 
amika Bust Your Brass

Blondt hår kan være tørt, porøst og bare helt ... helt fantastisk. Vi må lære oss å pleie blondt hår på riktig måte! Amika vet hvordan, for de har nemlig oppdatert sin sølvsjampo og sølvbalsam i Bust Your Brass med sin Bond Cure-teknologi og lansert den helt nye, reparerende sølvhårkuren Cool Blonde Intense Repair Mask. 

Når produktene brukes sammen, er det klinisk bevist at de reparerer opptil 86 % mer, bidrar til 55 % mindre slitasje og gir kunden et sterkere og sunnere hår. Denne serien er til alle blondiner, og da mener vi alle. Naturlige, platinafargede, stripete, grå, iskalde – velg selv!

Det som gjør nettopp Bust Your Brass til den perfekte livbøyen for alle med blondt hår, er den smarte teknologien som identifiserer hvilke bindinger i håret som er svakest og dermed mest tilbøyelige til å brekke. Den går da inn og styrker disse for et fantastisk sterkt og livfullt blondt hår. De er dessuten proppfulle av næringsgivende og rikelig fuktighetsgivende, naturlige ingredienser som plantesmør og veganske proteiner.

Sammen holder vi blondt hår akkurat så vakkert som det kan være!

Du finner alle produkter fra amika på headbrands.no


Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på:

Ronja Almqvist, Brand Manager

ronja.almqvist@headbrands.se

+46 729 99 11 07

@headbrands

@amikaeuropeKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.