Vi hjelper medlemmene våre å spare penger!

Postet av Headquarter As den 12. Des 2018


Vi i HeadQuarter jobber stadig med å finne kostnadsbesparende fordeler for deg som medlem. Det er svært gledelig for oss at vi allerede har spart mange av medlemmene våre for flere tusen bare på å velge forsikringer gjennom oss (Norwegian Insurance Broker) og flytte regnskapet over til Accountor.

Av eksempler kan nevnes en salong som fikk redusert sine kostnader knyttet til regnskap fra 120 000,- per år til  75 000,-

og på forsikring har to salonger spart henholdsvis 10 000,- og 17 000,- årlig.


Som et råd til alle våre medlemmer, vil vi anbefale å ta kontakt med våre samarbeidspartner på forsikring. For det første vil de kunne ta en gjennomgang og kartlegge det riktige behovet for deg og salongen, og for det andre er det veldig stor sjans for at prisen vil bli betraktelig lavere enn du har i dag.Kontakt:

22 47 68 00

megler@norins.no 

www.norins.no 


Føler du også at det går veldig mye penger til regnskap? Mangler du samtidig god kontroll over resultater i sanntid? Ta kontakt med Accountor som kan finne en moderne og enkel løsning for deg og din salong. Mye kan effektiviseres, og når man effektiviserer sparer man også penger!Kontakt:

Kontaktperson: Tom Ekberg-Aas, Salgssjef

 

Tlf:; +47 947 87 074

 

Mail: tom.ekberg-aas@accountor.no

 

nettside: www.accountor.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.