Går det lus igjen?!

Postet av Headquarter As den 3. Des 2018
HVORDAN REDDE KUNDENE DINE I LUSESESONGEN?

Beautyproducts AS er en stor leverandør i hudpleiebransjen, og blant alle deres store merker som Intraceuticals, PhFormula, Guinot, Nimue, Kalahari, St.Tropez, Sanctuary Spa og Mii Cosmetics dukker denne lille vakre serien opp;

Little Green- en grønn hårpleieserie for babyer, barn og andre med sensitiv hud. Men det som gjør denne serien unik er at den også inneholder 3 produkter mot LUS, og som garanterer lusfrihet!

Noen ganger i året er det typisk lusesesong; ved barnehage- og skolestart, når våren kommer og luene skal av osv. 
Det kan jo være en fin service for kundene å minne dem på dette, og samtidig ha et produkt som forebygger og garanterer lusfrihet!

 

Alle produktene i Little Green Baby og Little Green Kids har en mild, deilig duft og er garantert tårefri ved hårvask!

Produktene i denne unike grønne serien inneholder bare naturlige ingredienser som pleier, beskytter, mykgjør og roer sensitiv barnehud. De er helt fri for giftstoffer, parabener, sulfater og allergifremkallende ingredienser. Produktene kan også brukes av barn med eksem. Hver formel er klinisk og dermatologisk testet.

 

Historien bak Little Green
Little Green er utviklet av bestefar til 11 og pioner innen skjønnhetsindustrien, Carmen De Pasquale. Han ble inspirert til å lage allergivennlige og trygge produkter til babyer og større barn da han så hvor mye giftstoffer og allergifremkallende ingredienser som var i de tradisjonelle baby- og barneproduktene.

Hele produktseriene består av 4 produkter for baby og 3 produkter for barn. Videre er det utviklet 3 spesial luseprodukter.

 

Ta kontakt med Beauty Products dersom din salong ønsker å ta inn denne serien. Privatkunder finner nærmeste forhandler under "vårt forhandlerregister" på www.beautyproucts.no

 

Ha en flott uke!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.