Fordelsavtalen med Gjensidige

Postet av Headquarter As den 20. Sep 2023


Vi er ganske stolte av å kunne presentere en forbedret og enda mer skreddersydd fordelsavtale med Gjensidige for medlemmene våre.
 
Samarbeidet med Gjensidige startet i 2020, og selv om HeadQuarter til nå har vært en relativt liten bedriftskunde for Gjensidige, så ønsker de virkelig å satse på frisørmarkedet og våre medlemmer. Den siste tiden har det vært et dedikert team som har skreddersydd en løsning og egen landingsside for HeadQuarter og medlemmene.

FORDELSAVTALEN

 


Og det stemmer nok som Gjensidige poengterer, at forsikring og pensjon ikke er supermoro å bruke tid på. Men nettopp derfor har de laget denne løsning som skal gjøre det oversiktlig og enkelt å få forsikringspakken og pensjon hos dem. 

 

Vi i HeadQuarter tenker i hvert fall at det som er viktig er;

 

 - Salongens behov

 - Pris

 - Enkelt og oversiktlig

 
Her har Gjensidige huket av alle boksene:

  • Skreddersydd grunnpakke som inneholder det en frisørbedrift må og bør ha for å drive trygt.  
  • Gode rabatter
  • Kundeutbyttet på toppen - i år fikk kundene 11,3%  av det de betalte i skadeforsikring i 2022, i rent utbytte.
  • Du kan enkelt motta et tilbud
  • Du kan enkelt be om et telefonmøte i en ønsket tid dersom du trenger en rådgiver å snakke med  
  • Gjensidige henter det de trenger å vite om de ansatte i pensjonsordningen direkte fra a-meldingen. Alle er med!AVEDA -vinner årets hårpleieserie under Costume Awards 2023

Postet av Headquarter As den 5. Sep 2023


               ÅRETS HÅRPLEIESERIE 2023

 I år var det AVEDA som stakk av med seiren som Årets Hårpleieserie under årets Costume Awards!

VÅR MISJON I AVEDA ER Å TA VARE PÅ DEN VERDEN VI BOR I, FRA PRODUKTENE VI LAGER TIL MÅTEN VI GIR TILBAKE TIL SAMFUNNET. HOS AVEDA STREBER VI ETTER Å SETTE EKSEMPEL FOR MILJØLEDELSE OG ANSVAR, IKKE BARE I SKJØNNHETSVERDEN, MEN I HELE VERDEN.

 

Aveda™, the Art and Science of Pure Flower and Plant Essences er globalt anerkjent for sin høye kvalitet og sine botaniskbaserte, profesjonelle produkter. Aveda er ledene innen profesjonell og plantebasert hår– og hudpleie, og møter den økende etterspørselen etter høy kvalitet og naturlig utvunnede1 skjønnhetsprodukter. Aveda ble lansert i Norge med full distribusjon fra 1. september 2013.

Aveda ble grunnlagt i Minneapolis i Minnesota i 1978 med mål om å lage plantebaserte og profesjonelle skjønnhetsprodukter som er bedre for mennesker og miljøet. 35 år senere er Aveda tilgjengelig i over 30 land. Aveda er ledende i sin bruk av innovativ plantebasert teknologi og sine velværeritualer, sammen med en ambisiøs sosial og miljømessig agenda.


Gratulerer så mye til Aveda og We Are One,

både med kåringen

BESTE HÅRPLEIESERIE

og ikke minst deres

10-årsjubileum

med Aveda her i Norge!Er du nysgjerrig på Aveda, ta kontakt med We Are One :

post@weareone.no

22 11 21 11