In Good Hands Colour Explosion 2023- LANSERINGSFEST 30.APRIL

Postet av Headquarter As den 17. Mar 2023

🎟️Sikre deg din billett nå 🎟️

30. April smeller det💥Etter halvannet år som In Good Hands er det endelig rom for en skikkelig lanseringsfest!For en reise det har vært og de stopper ikke nå🤞 Vær vitne til Milk_Shake sitt internasjonale team utføre sin første opptreden i Norge og som sammen med deres helt egen Weni Bjørnseth skal stelle i stand et uforglemmelig fargeshow på scenen!

Om du ønsker å bli inspirert, motivert eller bare ha det fryktelig gøy med oss for en kveld så er du hjertelig velkommen!

In Good Hands inviterer bransjen og alle deres samarbeidspartnere til en skikkelig festkveld fylt med Show, Dj og standup på kjente @taketsteenogstrom i Oslo!PÅMELDING

HQ-tilbud på startpakke NISIM og FAST

Postet av Headquarter As den 9. Mar 2023

som headquarter-medlem får du nå -15 % på startpakke på nisim og fast

Startpakken.pdf


Mot hårtap og hodebunnsproblemer - for gjenvekst og raskere hårvekst

Alle NISIM-produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. NISIM har tre produktserier;

NISIM - FAST - KALO

NISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunnsproblemer.

 FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og conditioner for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer.

KALO stopper/hemmer uønsket hårvekst.

Serien er utviklet av NISIM International i Canada siden i 1993, og selges i dag i over 40 land. Kalo-serien mot uønsket hårvekst og mot inngrodde hår selges av hudpleieklinikker.


KLINISK STUDIER AV NISIM OG FAST
NISIM Klinisk Studie.pdf
FAST Shampoo and Conditioner _Klinisk Studie_Norsk.pdf


Kontaktinformasjon

Dermanor AS

Billingstadsletta 19A

1396 Billingstad


e-postkundeservice@dermanor.no

Salgssjef Salong/SPA Solfrid Indrehus

solfrid.indrehus@dermanor.no

Telefon: 66 77 55 55

Nettside:

https://www.nisim.no/

https://www.dermanor.no/