OM HEADQUARTER

HeadQuarter ble etablert i 2002 og startet den gangen som et frivillig innkjøpssamarbeid for frisører for å sammen få gode betingelser og rabatter overfor leverandørene.

I dag er HeadQuarter Norges største paraplyorganisasjon for frisørsalonger med rett oppunder 450 medlemmer, der vi i 2018 hadde et samlet innkjøp på over 140 millioner.

Vi har avtale med stort sett alle leverandører i Norge, og på grunn av vår størrelse og medlemsmasse er vi også en attraktiv partner for nye leverandører som kommer på markedet.

Derfor kan du føle deg trygg på at du som medlem får tilgang til et bredt spekter av alt du trenger og ønsker til din salong med de beste innkjøpsbetingelsene.

sommerbrev HQ.pdf


Som medlem i HeadQuarter oppnår du flere gode medlemsfordeler.... 

Vi ønsker å se at våre salonger skal lykkes og vokse, og da trenger man mer enn bare gode rabatter på frisørproduktene!

Vi ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner der vi sammen kan ha fokus på salongens drift og økonomi slik at vi sammen kan bli enda større!

Derfor har vi inngått avtaler med en rekke ulike samarbeidspartnere som vil kunne bidra positivt for din salong. Se mer under ANDRE MEDLEMSFORDELER.


Sammen med butikkdatalaverandøren BestValue har vi også utviklet en godkjent butikkdataløsning skreddersydd mot frisør- og velværebransjen.

Løsningen selges i et helintegrert kasse- og bookingsystem godkjent etter den nye kassaloven. Se mer under "NYTT KASSASYSTEM"


I tradisjonens tro inviterer vi alltid til HQ ON TOUR- et årlig sosialt og faglig arrangement for våre kunder og leverandører. Dette er en flott arena for å knytte kontakter, holde seg oppdatert og ikke minst, lære av de beste aktørene i bransjen.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon og hør mer om hvilke fordeler du vil oppnå med medlemskap i Headquarter.

Ring oss på telefon 66 85 01 00, send oss en mail post@headquarter.no eller stikk innom våre lokaler i Oslo sentrum for en uforpliktende prat!