GJØR REGNSKAP ENKLERE!


Accountor er vår foretrukne regnskapspartner.

 De tilbyr en smart løsning – Accountor Online – hvor du får regnskapsfører og regnskapssystem i ett.

 Bruker du mye tid og/eller penger på regnskap og lønn? Tid du heller kan bruke på å øke lønnsomheten i din frisørsalong? Da kan Accountor Online være en bedre måte. Da får du et regnskapssystem som gir deg full oversikt og sanntidsoversikt over økonomien i din frisørsalong, med kun et tastetrykk unna.

 Få et regnskap som er tilpasset deg. Enten du er på farten og vil ha rapporter rett inn på mobilen, eller rådgivning fra en erfaren regnskapsfører. Ved å jobbe smartere med riktig regnskapsfører og systemer, vil du få en enkel hverdag. Accountors dyktige regnskapsførere hjelper deg å finne den beste løsningen for likviditetsstyring, budsjettering og lønnsomhetsvurdering, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Med 70 kontorer rundt omkring i landet, er de en av de største innen regnskap i Norge og Nord-Europa. Dette gir alle Accountors medarbeidere tilgang til god kompetanse, opplæring og videreutvikling og det nyeste innen teknologi. Samtidig som de er i ditt lokale miljø, og forstår dine muligheter og utfordringer.

Gjør så mye av regnskapet du vil selv, og få bistanden du trenger fra en erfaren regnskapsfører. Med automatiske prosesser sparer du mye tid, og sørger for at regnskapet er i orden. 

Kontaktperson: Øystein Berg, Salgssjef

Tlf 900 90 720

Mail: Oystein.berg@accountor.no

nettside: www.accountor.no  

 Powered by: Bloc