davines, kevin murphy, eleven australia, k18hair, OMNIBLONDE, eco heads, b.r.u.s.h, a dog says woof


De ansatte i selskapet har solid erfaring og selskapet har som målsetning om å jobbe med de fremste salongene innen bransjen. De har allerede etablert dem som en preferert leverandør av kvalitetsprodukter til den bevisste frisør, og de fokuserer på tett og personlig oppfølging av den enkelte salong. De legger vekt på meget høy grad av kompetanseutvikling blant deres egne medarbeidere, og egne utviklingsprogram utarbeides for den enkelte.

De har i deres portefølje globalt anerkjente merkevarer som de siste årene har vært svært synlig i bransjen nasjonalt og internasjonalt, og har kontinuerlig fått redaksjonell omtale i kjente magasiner verden over. Til tross for Verdants relativt korte historie har de allerede gjort seg positivt bemerket i bransjen og deres merker er allerede å finne i noen av landets mest attraktive salonger.

Gjennom Verdant skal du som frisør oppleve et komplett tilbud av produkter, verktøy, faglig kompetanse og inspirasjon, fremtidsrettede løsninger, trygghet og engasjerte medarbeidere.

 

KURSKATALOG FOR DAVINES OG KEVIN MURPHY VÅREN 2021;

Davines kurskatalog 2021.pdf

Kevin Murphy kurskatalog 2021.pdfAdresse:
Verdant AS
Storebotn Næringspark
5300 KLEPPESTØ

Telefon:
56 15 68 00

e-post:
post@verdant.no

nettside:
www.verdant.no